31.08.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко на Львівщині взяв участь у церемонії відкриття Наварійської загальноосвітньої школи-гімназії І-ІІІ ступенів. Відкриття цього закладу чекали 30 років, останні 12 років її будували.

http://www.president.gov.ua/news/pidtrimka-osviti-ye-klyuchem-do-uspihu-ukrayini-prezident-na-42966

«Наші спільні зусилля приведуть до того, що Україна буде членом ЄС і це станеться тому, що ми, в першу чергу в це віримо. І ми разом змінюємо державу. Робимо Україну успішною», - наголосив Петро Порошенко під час робочої поїздки до Львівської області.

http://www.president.gov.ua/news/nashi-spilni-zusillya-privedut-do-togo-sho-ukrayina-bude-chl-42970

Президент Петро Порошенко наголошує на перших результатах реформ, які відбуваються в Україні. «Вже ми маємо перші паростки, перші результати наших рішучих реформ. Я їхав зі Львова, сюди до вас, по дуже-дуже непоганій дорозі. Так само як 30 років ми з вами чекали на цю школу. Поки не об'єдналися і зробили її цього року. Так само 30 чи більше років чекали, щоб була така дорога», - зазначив він.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pershi-rezultati-detinizaciyi-budivnictvo-dor-42974

Президент Петро Порошенко під час відкриття Наварійської загальноосвітньої школи-гімназії на Львівщині підкреслив, що українська влада робить важливі кроки для реформування та підтримки освіти.

http://www.president.gov.ua/news/u-2018-roci-planuyetsya-vidiliti-520-mln-griven-na-pidvishen-42978

На Львівщині Президент Петро Порошенко відвідав багатодітну родину Ігоря та Ольги Редьок. Родина проживає у с.Наварія Пустомитівського району. Виховує чотирьох дітей – Степана, Юстину, Матвія та Гафію. Батько – учасник бойових дій в складі миротворчої групи в Республіці Югославія.

http://www.president.gov.ua/news/na-lvivshini-prezident-vidvidav-bagatoditnu-rodinu-igorya-ta-42982

Президент Петро Порошенко проінспектував хід будівництва автодоріг у Львівській області, де він перебуває з робочою поїздкою. Зокрема, Глава держави оглянув ділянку дороги «Львів-Меденичі» поблизу села Наварія.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-proinspektuvav-hid-budivnictva-avtodorig-na-l-42986

Президент зазначив, що протягом двох-трьох тижнів очікує результатів перевірки. «І вже у другій половині вересня поставлено завдання, впевнений, що воно має бути виконано, щодо зниження ціни на скраплений газ і притягнення до відповідальності тих, хто допустив порушення, якщо вони будуть встановлені», - наголосив Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/cina-na-skraplenij-gaz-maye-buti-znizhena-prezident-42990

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Львівської області взяв участь у церемонії відкриття нових потужностей  заводу «Електроконтакт Україна». «Хотів би подякувати інвестору, керівництву компанії Nexans за довіру і вибір України як дуже надійної платформи для розвитку бізнесу», - сказав Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/ce-vprovadzhennya-yevropejskih-principiv-vedennya-biznesu-pr-42994

Президент України Петро Порошенко провів зустріч із делегацію Конгресу США на чолі з Головою Підкомітету з питань зовнішньополітичної діяльності, закордонних операцій та пов'язаних програм Комітету з питань асигнувань Палати представників Конгресу Гарольдом Роджерсом.  

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-delegaciyeyu-kongresu-s-42998

Президент Петро Порошенко направив листа зі словами солідарності та підтримки Президенту Сполучених Штатів Америки Дональду Трампу у зв'язку з ураганом «Харві», який вирує у штаті Техас.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-nadislav-lista-na-pidtrimku-amerikanskogo-narodu-u-43002

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.