22.11.16

Президент присвоїв звання Герой України Андрію Снітку та Сергію Табалі посмертно

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко присвоїв звання Герой України двом бійцям - Андрію Снітку та Сергію Табалі, які віддали своє життя захищаючи незалежність і територіальну цілісність України під час антитерористичній операції. Відповідні Укази Глава держави підписав 21 листопада.
«Я поділяю і підтримую позицію громадських організацій, зокрема організації «Родина Героїв Небесної Сотні», що цей музей має бути сучасним, дивитися в майбутнє, має бути сформований кращими світовими і українськими митцями, і він має бути розташований на земельній ділянці за адресою Алея Героїв Небесної сотні», - заявив Петро Порошенко
За три роки після Євромайдану ми зазнали болючих випробувань. Ми втратили найкращих. Ми пережили чимало розчарувань. Але через те, що знаємо, що країна на правильному шляху, у нас ніколи не опускалися і не опускаються руки. Віра й надія міцнішають,  мудрість стає глибшою. А набутий досвід гартує і не залишає сумнівів в нашій з вами перемозі. Сьогодні Україна та Європа значно ближчі одна до одної, ніж три роки тому. Це означає, що плани й вимоги Євромайдану втілюються в життя.
Президент Петро Порошенко  наголошує, що  Революція Гідності підвела риску і під російсько-радянським минулим, і під пострадянським періодом розвитку української держави. «Вона встановила чітку демаркаційну лінію і в просторі, і в часі. Позначила виразний кордон, який відділяє і віддаляє наш українській, європейський світ від їхнього «русского мира», - сказав Петро Порошенко на урочистому заході з нагоди Дня Гідності та Свободи.
Під час урочистостей з нагоди Дня Гідності і Свободи та початку Революції Гідності Президент Петро Порошенко вручив високі державні нагороди України учасникам антитерористичної операції, які добровольцями пішли захищати країну з Євромайдану навесні 2014 року.
Президент Петро Порошенко обговорив з Канцлером ФРН Ангелою Меркель стан виконання Мінських домовленостей. Співрозмовники обговорили підготовку проекту Дорожньої карти імплементації Мінських домовленостей, відповідно до результатів Берлінського саміту Нормандського формату.
Президент Петро Порошенко прийняв Прем'єр-міністра Республіки Хорватія Андрея Пленковича, який прибув до України з першим за час незалежності обох країн офіційним візитом.
Президент України провів зустріч з Верховним Комісаром ООН у справах біженців Філіппо Гранді, який перебуває в Україні зі своїм першим візитом.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.