04.11.16

Зараз правильний час і правильне місце для інвестицій в Україну - Президент на XVI Міжнародному економічному форумі «Львівщина - фабрика Європи»

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко взяв участь в роботі XVI Міжнародного економічного форумі «Львівщина - фабрика Європи» під час робочої поїздки до Львівської області.
Президент підкреслив: «Народ і суспільство має право це знати. Боротися треба не з багатими, як дехто думає, а зі злочинцями, які беруть квартири, машини, дачі, вілли, літаки, перебуваючи весь час на державній службі».
У рамках робочої поїздки до Львівської області Президент Петро Порошенко взяв участь у відкритті заводу ТОВ «Бадер Україна» та запуску виробництва.
Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» щодо уточнення умов розповсюдження програм телерадіоорганізацій у складі універсальної програмної послуги». Документ був прийнятий Верховною Радою 6 жовтня 2016 року.
Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо створення сприятливих умов для впровадження благодійних телекомунікаційних повідомлень» та «Про внесення змін до Податкового Кодексу України щодо створення сприятливих умов для впровадження благодійних телекомунікаційних повідомлень».
Президент Петро Порошенко відвідав Колодницьке газове родовище у Стрийському районі Львівської області, де взяв участь у відкритті родовища і дав старт видобутку газу, запаливши символічний факел.
З нагоди Дня ракетних військ і артилерії Президент Петро Порошенко відзначив нагородами 102 артилеристів, які виконували завдання в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.
У четвер, 3 листопада, за сприяння Уповноваженого Президента України з прав дитини Миколи Кулеби, в Адміністрації Президента відбувся семінар «Моніторинг дотримання прав дитини в інтернатних закладах».
Заступник глави Адміністрації Президента України та координатор Ради з питань судової реформи Олексій Філатов зазначив: «Сьогоднішнє результативне голосування за цей законопроект у першому читанні ще на крок наближує нас до кінцевої мети – побудови незалежного за справедливого суду».
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Віце-президентом США Джозефом Байденом. Президент України і Віце-президент США обговорили ситуацію на Донбасі. Джозеф Байден наголосив на важливості продовження санкцій проти Росії за невиконання нею Мінських домовленостей.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.