26.11.16

Президент підписав Закон про підтримку переміщених вищих навчальних закладів

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності вищих навчальних закладів, наукових установ, переміщених з тимчасово окупованої території та з населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження»
Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з Прем'єр-міністром Держави Ізраїль Беньяміном Нетаньягу. Беньямін Нетаньягу висловив вдячність Україні, яка однією з перших країн відгукнулася на запит ізраїльської сторони і направила свої літаки для подолання масштабних пожеж в Ізраїлі.
Президент Петро Порошенко підписав Закон України № 1715-VІІІ «Про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення», ухвалений Верховною Радою 1листопада цього 2016 року.
Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про заходи, спрямовані на врегулювання заборгованості теплопостачальних та теплогенеруючих організацій та підприємств централізованого водопостачання і водовідведення за спожиті енергоносії». Документ був ухвалений Верховною Радою 3 листопада.
Глава Української держави подякував за незмінну підтримку офіційним Мадридом територіальної цілісності та суверенітету України. «Іспанія рішуче підтримує і завжди буде підтримувати територіальну цілісність України», - підкреслив Маріано Рахой.
Президент Петро Порошенко нагородив 56 військових Збройних Сил України за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.