17.11.16

Президент: Підтримка Резолюції ООН щодо Криму, незважаючи на протидію Росії – перемога української дипломатії

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Дуже важливо, що в цій Резолюції було чітко відображено визнання Російської Федерації як окупаційної влади в Криму. Вперше на міжнародному рівні було про це чітко зазначено. Так само, як і було зазначено про те, що Крим, Севастополь чітко залишаються територією України і мають статус тимчасово окупованих», - підкреслив Президент під час  зустрічі з послами країн G7.
До Дня Морської піхоти Президент Петро Порошенко підписав Указ про відзначення державними нагородами 14 військовослужбовців 36-ї окремої бригади морської піхоти та Указ про нагородження 67 військових 81-ї окремої аеромобільної бригади, 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.
Президент Петро Порошенко під час зустрічі представниками ошуканих вкладників банку «Михайлівський» підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо відшкодування фізичним особам через систему гарантування вкладів фізичних осіб шкоди, завданої зловживаннями у сфері банківських та інших фінансових послуг».
Президент Петро Порошенко провів зустріч з послами країн «Великої сімки» та Європейського Союзу. Петро Порошенко висловив надію на належну оцінку реформ, що здійснюються в Україні, у тому числі з боку ЄС. У цьому контексті було відзначено важливість виконання стороною ЄС і своїх зобов'язань, зокрема у частині надання українцям безвізового режиму.
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Віце-президентом США Джозефом Байденом. Співрозмовники обговорили актуальні питання співробітництва між Україною і Сполученими Штатами та регіональної безпеки у контексті результатів президентських виборів.
Європейська комісія «За демократію через право» надасть висновок щодо проекту Закону України «Про Конституційний суд України», розроблений Радою з питань судової реформи.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.