10.11.16

Президент привітав Дональда Трампа з перемогою на президентських виборах у США

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Щиро вітаю Дональда Трампа з обранням Президентом Сполучених Штатів та дружній американський народ з демократичним волевиявленням. Це символ справжньої демократії, коли ніхто до останньої миті не знає результати виборів. І це є ознакою справжньої демократії, яку завжди сповідували і пропагували наші надійні та стратегічні американські партнери та друзі», - зазначив Глава держави під час зустрічі з Послом США в Україні Марі Йованович.
Хочу скористатися цією можливістю і щиро привітати Дональда Трампа з обранням Президентом США та дружній американський народ з демократичним волевиявленням. Я вважаю це символом справжньої демократії, коли ніхто до останньої миті не знає результатів виборів. І це є ознакою справжньої демократії, яку завжди сповідували і пропагували наші надійні та стратегічні американські партнери і друзі.
Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з Президентом Азербайджанської Республіки Ільхамом Алієвим. Глава Української держави привітав лідера Азербайджану з Днем Державного прапора, який відзначається 9 листопада.
Президент Петро Порошенко призначив стипендії імені Тараса Шевченка десяти кращим учням загальноосвітніх навчальних закладів з числа переможців Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури 2015/16 навчального року. Глава держави також призначив стипендії Президента України 39 переможцям VI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.
Президент України зустрівся з відомими українськими правозахисниками – засновниками та членами Української Громадської Групи сприяння виконанню Гельсінських угод (Українська Гельсінська група) з нагоди 40-річчя створення цієї правозахисної організації.
Президент Петро Порошенко звільнив голову Одеської обласної державної адміністрації Михеіла Саакашвілі із займаної посади.
Відповідний Указ розміщено на сайті Глави держави.
Іншим своїм Указом Президент звільнив М.Саакашвілі з посади Радника Президента України (поза штатом).
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.