19.11.16

Ваші молитви та дії, які єднають Україну в непрості часи, дуже цінні – Президент під час зустрічі з Радою церков та релігійних організацій

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко під час зустрічі з представниками Всеукраїнської Ради церков та релігійних організацій подякував за молитву та дії, спрямовані на об'єднання українського народу.
Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском. Співрозмовники обговорили стан підготовки Саміту Україна – ЄС, що відбудеться 24 листопада у Брюсселі. Лідери привітали рішення Ради ЄС на рівні послів щодо початку міжінституційних переговорів про запровадження безвізового режиму для громадян України.
Народні депутати – члени Ради з питань судової реформи внесли на розгляд Верховної Ради України проект Закону «Про Конституційний Суд України». Законопроект, схвалений Радою з питань судової реформи, імплементує зміни до Конституції в частині правосуддя, що набрали чинності 30 вересня 2016 року, щодо порядку організації та діяльності КСУ.
Президент Петро Порошенко під час зустрічі з представниками Всеукраїнської ради церков та релігійних організацій підписав Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо уточнення окремих положень оподаткування неприбуткових організацій». Глава держави нагадав про величезну благодійну та волонтерську діяльність, яку здійснюють різні церкви та релігійні організації для українських воїнів.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.