01.11.16

Президент провів телефонні розмови з керівництвом Європарламенту і Європейської Ради

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

В рамах інтенсивних консультацій щодо ратифікації Угоди про асоціацію Президент Петро Порошенко провів дві телефонні розмови - з Президентом Європейського парламенту Мартіном Шульцем та Президентом Європейської Ради Дональдом Туском. Співрозмовники скоординували наступні кроки і домовилися продовжити активну роботу для забезпечення ратифікації Угоди про асоціацію.
«В Україні проживає понад 700 тисяч дітей з порушенням психофізичного розвитку. І лише 10 % із них залучені у навчальний процес. На сьогодні ми маємо лише 2 720 інклюзивних класів у загальноосвітніх школах по всій Україні», - звернулась до учасників Марина Порошенко. Дружина Президента зазначила, що проведення конференції - це ще один важливий крок до вирішення нашої спільної проблеми.
Марк Рютте повідомив, що Нідерланди не припиняють ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та ЄС і продовжать консультації.
Заступник Глави Адміністрації Президента України, секретар Національної ради реформ  Дмитро Шимків повідомив, що проектний офіс НРР буде розділений на Офіс впровадження реформ (Reforms Delivery Office) та Офіс підтримки Національної ради реформ.
Заступник Глави Адміністрації Президента України, секретар Національної ради реформ, Дмитро Шимків на прес-конференції відзвітував про результати роботи проектного офісу Нацради, а також представив звіт – Моніторинг прогресу реформ за 9 місяців 2016 року.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.