11.11.16

Президент підписав Закон про продовження до 1 серпня 2017 року дії Угоди між Україною та Нідерландами про Міжнародну місію захисту розслідування

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Ця Угода створює необхідні правові рамки для подальшої діяльності багатонаціональної Міжнародної місії захисту розслідування, утвореної у липні 2014 року, що сприятиме якнайшвидшому завершенню розслідування катастрофи рейсу МН17 авіакомпанії «Malaysian Airlines».
Глава держави підписав закони, спрямовані на встановлення соціальної справедливості та врегульовують питання призначення пенсій особам, які стали інвалідами внаслідок безпосередньої участі в антитерористичній операції чи забезпечували її проведення, а також членам їх сімей та родинам загиблих.
Рада з питань судової реформи на черговому засіданні схвалила проект Закону «Про Конституційний суд України», який впродовж 5-ти місяців напрацьовували члени Робочої групи з розробки законопроекту – відомі українські науковці-конституціоналісти, юристи-практики, міжнародні експерти та  представники громадського сектору.
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Комісаром ЄС Йоганнесом Ганом. Президент України та Комісар ЄС домовились активізувати зусилля для забезпечення результативного проведення Саміту Україна-ЄС 24 листопада 2016 року у Брюсселі.
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Президентом Білорусі Олександром Лукашенком. Співрозмовники домовилися активізувати політичний діалог на всіх рівнях. Президенти України та Білорусі також обговорили співпрацю в рамках ООН та інших міжнародних організацій.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.