18.11.16

Вітання Президента з нагоди Дня студента

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Сьогодні більш ніж півторамільйонна студентська громада є рушійною силою розквіту держави, розвитку її економіки та культури, становлення громадянського суспільства. Серед студентства є багато тих, хто захищав Україну від російської агресії. Я впевнений, що вони стануть лідерами у своїх студентських колективах і що серед них є майбутні лідери нашої держави.
Відповідно до статті 93 Конституції України та статті 9 Закону України "Про міжнародні договори України" Президент Петро Порошенко вніс на розгляд Верховної Ради законопроект "Про ратифікацію Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою", визначивши його як невідкладний для позачергового розгляду.
Дружина Президента України Марина Порошенко під час робочої поїздки до Миколаєва привітала студентів Миколаївського національного університету ім. В. О. Сухомлинського з Міжнародним днем студента. Разом із вихованцями одного з найстаріших вищих навчальних закладів на півдні України Перша леді заповнила сторінки загальнонаціонального проекту «Книга Миру». Дружина Глави держави також передала в Миколаївську обласну дитячу лікарню медичні препарати від словенської фармацевтичної компанії KRKA.
Президент Петро Порошенко скористався правом вето та повернув до парламенту зі своїми пропозиціями Закон України «Про державну підтримку кінематографії в Україні», прийнятий Верховною Радою України 22 вересня 2016 року.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.