16.11.16

Україна підтверджує готовність і надалі розбудовувати добросусідські відносини з Молдовою – Заступник Глави Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Заступник Глави Адміністрації Президента наголосив, що позитивна динаміка українсько-молдовських відносин буде напряму залежати від налаштованості нового керівництва Молдови розвивати співробітництво на основі чіткої поваги до суверенітету і територіальної цілісності України, включаючи невизнання анексії Криму, та відданості базовим принципам міжнародного права.   
Президент Петро Порошенко підписав Закон України № 1662-УІІІ «Про внесення змін до Закону України «Про вищу освіту» щодо працевлаштування випускників», прийнятий Верховною Радою України 6 жовтня 2016 року.
Шановні друзі!
Щиро вітаю вас із професійним святом — Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку.
Свобода слова є наріжним каменем демократії, а будівничими демократичного ладу є ви: журналісти, оператори, режисери та технічні працівники галузі. Я глибоко вдячний за вашу важливу роботу, за те дихання свободи, що відрізняє Україну від інших пострадянських країн.
Свою відданість цим принципам та ідеалам ви доводите своєю професійною діяльністю та активною громадянською позицією і під час гібридної війни, нав'язаної Україні російськими окупантами й терористами.
Але без відновлення мовлення та надійного зв'язку на сході нашої держави та в Автономній Республіці Крим, донесення до суспільства оперативних, об'єктивних та неупереджених відомостей не вибудувати надійних комунікацій із нашими громадянами на цих територіях.
Упевнений, що завдяки вашим, дорогі медійники і зв'язківці, досвіду та патріотизму обов'язково вдасться забезпечити інформаційну безпеку у державі та побудувати сильну і демократичну Україну.
Бажаю вам невтомної енергії, творчих здобутків, міцного здоров'я, щастя, сімейного благополуччя і нових звершень у почесній та надзвичайно відповідальній справі служіння Українському народові.
Шановні морські піхотинці!
Дорогі ветерани!
Вітаю вас із Днем морської піхоти.
В усі часи воїни в чорних беретах гідно виконували найскладніші бойові завдання та завжди сміливо і рішуче підтверджували гасло — «Вірний завжди!».
Сьогодні, у часи серйозних випробувань для нашої країни, морські піхотинці умілими діями на практиці доводять свою високу майстерність, виявляючи неймовірну стійкість, відвагу у протистоянні з російським агресором.
Вшановуючи славних воїнів, низько вклоняємося світлій пам'яті тих, хто загинув у боротьбі за свободу і незалежність України.
Упевнений, що незламний та непереможний бойовий дух, мужність і професіоналізм морських піхотинців й надалі забезпечуватимуть надійне виконання поставлених завдань.
Дякую вам за вірність та відданість Українському народові.
Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров'я, благополуччя та незламної віри у перемогу.
Слава морській піхоті!
Слава Україні!
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з обраним Президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом. Співрозмовники домовилися про продовження контактів, в тому числі про проведення двосторонньої зустрічі.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.