15.11.16

Президент розпочав офіційний візит до Королівства Швеція

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Програмою перебування Глави держави у Стокгольмі передбачені зустрічі з Прем'єр-міністром Королівства Швеція, Спікером Риксдагу (Парламенту) Королівства Швеція, а також лідером Поміркованої партії Швеції, що очолює опозиційний альянс партій Королівства.
Президент Петро Порошенко наголошує, що відносини між Україною та Швецією знаходяться на найвищому рівні та відзначив інтенсивний та ефективний характер контактів та взаємодії між керівництвом України та Швеції і парламентарями обох країн.
Президент Петро Порошенко наголошує, що Україна повністю виконала всі критерії для отримання безвізового режиму з Євросоюзом. 
Глава Української держави підкреслив роль Швеції в рішучій підтримці суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України в умовах російської агресії на сході нашої країни та незаконної анексії Криму.
Президент Петро Порошенко подякував Швеції, яка разом з Україною виступила співавтором спеціальної резолюції щодо порушення прав людини в Криму.
Глава держави оглянув латинський варіант Конституції Пилипа Орлика, що зберігається у шведському Держархіві. «Це одна з перших Конституцій на європейському континенті, а також символ козацької держави та демократії. Вона є дуже важливою для українців», - сказав Петро Порошенко.
Президент Петро Порошенко під час офіційного візиту до Швеції відвідав підприємство Värtaverket, що спеціалізується на переробці відходів, зокрема, лісової промисловості, таких як тирса, кора дерев, гілки тощо.
Президент України Петро Порошенко провів зустріч із лідером Поміркованої партії Швеції Анною Шинберг Батра.
Президент Петро Порошенко під час офіційного візиту до Королівства Швеція провів переговори з Спікером Парламенту Швеції Урбаном Аліном.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.