12.07.18

Це є неприйнятним – Президент відреагував на звернення громадян щодо інформації про скорочення відділень «Укрпошти» в селах та припинення поштових послуг із виплати пенсій

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко відреагував на звернення громадян щодо інформації про скорочення відділень «Укрпошти» в сільській місцевості, а також припинення надання послуги із виплати пенсій через відділення «Укрпошти» у разі, якщо регульовані державою тарифи на це не будуть підвищені. Глава держави наголосив на неприйнятності таких рішень під час наради із Міністром соціальної політики Андрієм Ревою, Міністром інфраструктури Володимиром Омеляном, в.о. гендиректра ПАТ «Укрпошта» Ігорем Смілянським та Головою правління Пенсійного фонду Олексієм Зарудним.
Дружина Президента України Марина Порошенко взяла участь у засіданні Комітету ВРУ з питань науки і освіти, під час якого розглядався проект Закону №8556 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо доступу осіб з особливими освітніми потребами до освітніх послуг».
«Вітаю рішення Брюссельського саміту НАТО щодо зміцнення партнерства з Україною та наших незаперечних перспектив євроатлантичної інтеграції. Це результат багаторічної роботи нашої команди та чітке визнання прогресу України на шляху реформ і наближення до стандартів Альянсу», - наголосив Президент Петро Порошенко на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.