11.07.18

Слава таким Героям, як Левко Лук'яненко – Президент попрощався з видатним українським громадським діячем

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко взяв учать у панахиді за українським дисидентом, політиком, Героєм України і автором Акту проголошення незалежності України Левком Лук'яненком. Панахиду у Володимирському соборі відправив Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.
Президент Петро Порошенко у статті в британському виданні Financial Times поділився своїми очікуваннями від зустрічі Президента США Дональда Трампа з його російським візаві.
У своїй статті у британському виданні Financial Times Президент Петро Порошенко повідомив, що цього тижня в Брюсселі українське питання стоїть особливо гостро і позиція України активно представлена в європейських інституціях, включно з НАТО.
«Мій досвід показує, що ніщо так не лякає Росію, як наша єдність і рішучість. Повна інтеграція України в європейську та трансатлантичну системи – це найбільша загроза для російської агресії», - наголошує Президент на сторінках Financial Times про Саміт НАТО в Брюсселі та важливість НАТО та ЄС для України.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.