05.07.18

Президент: Закон «Про валюту і валютні операції» – це акт економічної свободи

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про валюту і валютні операції» під час зустрічі з представниками бізнес асоціацій та бізнес спільнот. «Я хотів привітати вас з цим ключовим актом економічної свободи. Ще раз наголосити наскільки це було важливо», - сказав Глава держави. Він додав, що цей документ можна порівнювати з ратифікацією Угоди про асоціацію та запровадженням безвізового режиму.
Під час зустрічі з представниками бізнес асоціацій та бізнес спільнот Президент Петро Порошенко підписав подання до Верховної Ради про розгляд законопроекту про податок на виведений капітал.
Президент особливо підкреслив: «Українська влада завершила формування антикорупційної інфраструктури. Ключова характеристика цієї антикорупційної інфраструктури – вона має бути незалежною, професійною, компетентною, патріотичною».
«Неухильне дотримання Статуту, переконаний, призведе до ще більшого зростання довіри до вас з боку громадян. А в поліцейських лавах – додасть порядку», - сказав Глава держави, підписуючи документ, під час урочистих заходів з нагоди Дня Національної поліції України.
Президент Петро Порошенко наголошує, що поліцейські мають пам'ятати, що вони не просто виконують роботу із охорони громадського порядку, а є також представниками влади і держави.
Президент Петро Порошенко відзначає важливий внесок українських поліцейських у захист нашої держави як від ворога на лінії зіткнення, так і від п'ятої колони, що намагається розхитати ситуацію в тилу.
Президент Петро Порошенко запросив представників реального бізнесу до активної участі в опрацюванні найближчих реформаторських кроків, які ним ініційовані в рамках «Акту економічної модернізації України 2018-2019». Про це Глава держави сказав під час участі у зустрічі з бізнес асоціаціями та бізнес спільнотою.
«По-перше, для Росії нема «червоних ліній». Якщо в січні 2014 року ви б спитали мене: чи можливо, що Росія здійснить збройну агресію проти України? Я би сказав, що це неможливо. Те ж саме з Кримом. Для Росії нема «червоних ліній», в тому числі й відкрита війна», - зазначив Глава Української держави.
Президент Петро Порошенко в інтерв'ю сербському телеканалу РТС наголосив, що кожна країна має право на незалежну церкву і закликав світ підтримати Україну в наданні автокефалії православній церкві.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.