26.07.18

Президент підписав Закон, яким створюються економічні передумови для посилення захисту права дитини на належне утримання

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення економічних передумов для посилення захисту права дитини на належне утримання». Документом встановлено дієвий механізм притягнення до юридичної відповідальності осіб за несплату аліментів та ухилення в подальшому порушників від відбування призначеного стягнення за несплату аліментів.
Президент України Петро Порошенко прийняв Посла Республіки Словенія в Україні Наташу Прах у зв'язку із завершення її дипломатичної місії.
Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про невідкладні заходи щодо захисту прав, свобод і законних інтересів осіб, незаконно затриманих, утримуваних Російською Федерацією, окупаційною адміністрацією Російської Федерації, звільнених з числа таких осіб, підтримки зазначених осіб та членів їх сімей». Цим актом Глава держави засновує державну стипендію імені Левка Лук'яненка для підтримки згаданих осіб.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.