28.07.18

Президент повернув до Парламенту із пропозиціями Закон щодо запровадження державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко повернув до Верховної Ради із пропозиціями Закон «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законів України щодо запровадження механізму «єдиного вікна» та оптимізації здійснення контрольних процедур при переміщенні товарів через митний кордон України», прийнятий 5 липня 2018 року.
У дні святкування 1030-річчя хрещення Київської Русі - України Президент Петро Порошенко зустрівся з делегацією Вселенського Патріархату, яка прибула в Україну для участі у святкових заходах з цієї нагоди.
«Ми впевнені в тому, що зараз це рішення має бути прийнято, причому в суворій відповідності до канонічних норм. Тим більше, що Його Всесвятість відомий ще і як великий фахівець саме в галузі канонічного права східних церков», - сказав Глава держави під час зустрічі з делегацією Вселенського Патріархату, яка прибула до Києва для участі у святкуванні 1030-ї річниці хрещення Київської Русі - України.
Православна громада України – одна з найбільших у світі, і вона не може бути додатком до когось. Їй належить стати зіркою у «сузір`ї незалежних і рівних національних Церков», яким, за словами Його Всесвятості, є Вселенська Православна Церква. Мільйони українців прагнуть і очікують якнайшвидшого визнання автокефалії Православної Церкви в Україні – великої за кількістю вірних, але рівної до інших помісних православних церков.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.