06.07.18

Президент підписав Указ щодо відродження Чорнобильської зони та посилення соціального захисту ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про додаткові заходи з відродження територій, що зазнали радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи, із соціального захисту постраждалих осіб, безпечного поводження з радіоактивними відходами».
«Це  важлива віха для реформування всієї країни, в першу чергу сектора оборони і безпеки. Головне – цим Законом ми твердо підкреслюємо курс України на європейську і євроатлантичну інтеграцію. Ми підтверджуємо, що наша держава, український народ чітко визначився із своїм майбутнім – це майбутнє в родині народів вільного світу», - підкреслив Петро Порошенко.
Президент Петро Порошенко особливо наголошує на чіткому відображені в новому Законі «Про національну безпеку України» позицій щодо інтеграції України в європейські структури. «Це наше повернення до європейської родини народів, у європейський політичний, економічний, безпековий, правовий простір, аж до набуття членства в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору», - підкреслив Президент під час підписання Закону.
«Ми маємо затвердити стратегію, удосконалити Стратегію національної безпеки, розробити і прийняти Стратегію воєнної безпеки України, Стратегію кібербезпеки, при чому туди будуть залучені найкращі підрозділи СБУ, Національної поліції, інших силових підрозділів. Тому, що фактор кібернетичної безпеки на сьогоднішній день набуває особливого значення», - сказав Глава держави.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.