08.10.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 вересня 2017 року «Про Концепцію забезпечення контррозвідувального режиму в Україні».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zatverdiv-koncepciyu-zabezpechennya-kontrrozviduva-43782

Закон визначає, що Україна у прагненні до відновлення територіальної цілісності залишається відданою мирному врегулюванню ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей на основі принципів та норм міжнародного права і Статуту ООН. Також у Законі відзначено, що суверенітет України поширюється на всю її територію, яка в межах міжнародно визнаного кордону є цілісною і недоторканною.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-yakim-stvoryuyutsya-umovi-dlya-mirn-43786

Учасники наради разом з представниками органів місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування обговорили актуальні питання регіонального розвитку, зокрема реформування закладів інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки, а також питання ефективного використання субвенції на будівництво/придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

http://www.president.gov.ua/news/upovnovazhenij-prezidenta-ukrayini-z-prav-ditini-vzyav-uchas-43794

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.