25.10.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Головний свідок того, що найгірше в українській економіці вже в минулому. Зазнавши надзвичайно потужного удару – через війну, агресивне закриття донедавна найбільшого нашого ринку Російською федерацією і навіть блокаду експорту в треті країни, блокади транзиту через територію Російської федерації – ми не просто вистояли, не просто уникли дефолту, але й заклали основу для сталого розвитку. 

http://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-na-shostomu-zasidanni-radi-region-44086

Президент Петро Порошенко наголошує, що децентралізація в Україні подолала скептичні настрої на місцях і довела свою ефективність для розвитку місцевих громад.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-decentralizaciya-odna-z-najrezultativnishih-r-44090

Президент Петро Порошенко, виступаючи на шостому засіданні Ради регіонального розвитку, закликав пришвидшити впровадження медичної реформи в сільській місцевості.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zaklikav-prishvidshiti-vprovadzhennya-reformi-medi-44094

«Дороги в Україні будуть будуватися і відновлення дорожньої мережі буде символом України. Аж поки ми не приведемо в порядок мережу автомобільних магістралей, яка була абсолютно занедбана протягом останніх 20 років», - наголосив Президент Петро Порошенко під час виступу на шостому засіданні Ради регіонального розвитку.

http://www.president.gov.ua/news/dorogi-buduvatimutsya-dopoki-ne-privedemo-do-ladu-zanedbanu-44098

Президент Петро Порошенко під час шостого засідання Ради регіонального розвитку зауважив, що владу критикують за участь у відкритті новозбудованих доріг, мостів, шкіл або підприємств в регіонах. За словами Глави держави, це робиться для того, щоб привернути увагу до змін, які щоденно відбуваються в державі.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-meni-v-radist-pracyuvati-promouterom-i-reklamnim-a-44102

Під час шостого засідання Ради регіонального розвитку Президент Петро Порошенко наголосив на важливості дбати про примноження можливостей для розвитку бізнесу в Україні, залучення інвестиції, а також спільну стратегію влади, бізнесу, центральних виконавчих органів та місцевого самоврядування.

http://www.president.gov.ua/news/derzhava-maye-dbati-pro-zahist-interesiv-biznesu-zabezpechit-44106

«Залишилося менше року до початку планового виборчого циклу з обрання Президента та Верховної Ради. Як я вже вам казав дев'ять місяців тому – ніяких дострокових виборів не буде. Що ми й забезпечили. Цей період до вимушеної паузи в реформах і до ризику зростання популізму, кожному з нас треба використати максимально ефективно», - підкреслив Глава держави під час засідання на шостому засіданні Ради регіонального розвитку.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-dostrokovih-viboriv-ne-bude-i-do-chergovih-vi-44110

«В мене порада до Вас: я б на Вашому місці не посміхався, бо я не жартую з Вами. І те, що пішов Луценко (Генеральний прокурор – ред.) - це ще нічого не означає», - сказав Президент.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-rozkritikuvav-robotu-vikonuyuchogo-obovyazki-golov-44114

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.