21.10.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

16-20 жовтня Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба перебував робочою поїздкою у Великій Британії з метою вивчення досвіду в плануванні та впровадженні реформи системи інституційного догляду за дітьми. Поїздка відбулась за сприяння міжнародного благодійного фонду «Lumos Foundation» для представників міністерств, місцевої влади та організацій, які впроваджують реформу закладів інституційного догляду та виховання дітей в Україні.

http://www.president.gov.ua/news/upovnovazhenij-prezidenta-ukrayini-z-prav-ditini-vidvidav-z-44042

Президент Петро Порошенко звернувся до Конституційного Суду якнайшвидше розглянути законопроекти щодо депутатської недоторканності, щоб Верховна Рада вже на цій сесії мала змогу проголосувати за документ в першому читанні, а на наступній сесії – в цілому.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zvernuvsya-do-konstitucijnogo-sudu-yaknajshvidshe-44046

Президент Петро Порошенко заявляє про твердий намір запустити наступного року роботу Антикорупційного суду. Глава держави наголошує на готовності до кінця року підписати Закон «Про Антикорупційний суд», у разі його прийняття Парламентом.

http://www.president.gov.ua/news/ya-gotovij-do-kincya-roku-pidpisati-zakon-pro-antikorupcijni-44050

Президент Петро Порошенко відвідав 10 мобільний прикордонний загін Державної прикордонної служби України, передав сертифікати на військову техніку та вручив прикордонникам відзнаки «За участь в антитерористичній операції».

http://www.president.gov.ua/news/riven-profesionalizmu-rozvidnikiv-prikordonnikiv-nadzvichajn-44054

Головні організатори акції під Парламентом показали, що їх формальні вимоги були лише димовою завісою, а реальний план їх дій – це дестабілізація ситуації в Україні, наголосив Президент Петро Порошенко під час відвідування 10 мобільного прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-podiyi-v-centri-kiyeva-pokazali-sho-realnij-plan-o-44058

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.