05.10.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Під час робочої поїздки до Чернігівської області Президент Петро Порошенко вручив сертифікати та ключі від квартир військовослужбовцям Державної спеціальної служби транспорту – учасникам АТО та членам їх сімей. Новий житловий будинок розраховано на 32 квартири.

http://www.president.gov.ua/news/za-ostanni-2-roki-lishe-u-zbrojnih-silah-ukrayini-vijskovi-o-43734

Під час робочої поїздки до Чернігівської області Президент Петро Порошенко відвідав Чернігівську обласну лікарню, ознайомився з роботою цього лікувально-профілактичного закладу та поспілкувався з медичними працівниками.

http://www.president.gov.ua/news/osnashennya-likaren-suchasnim-obladnannyam-dast-mozhlivist-n-43738

В Україні має бути створена окрема судова антикорупційна вертикаль в складі окремого Антикорупційного суду, Касаційної інстанції антикорупційної палати у Верховному суді України і представництвами антикорупційного суду на місцях. Про це Президент Петро Порошенко заявив під час зустрічі з колективом Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Шевченка.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-v-ukrayini-maye-buti-stvorenij-okremij-antiko-43742

«Антикорупційний суд має формуватися на конкурсній основі під пильним наглядом української громадськості. Проте я вважаю, що неможливо, щоб цей суд перетворився на політичну інквізицію, як дехто мріє. Наголошую, про це не може бути й мови», - заявив Президент Петро Порошенко під час зустрічі з колективом Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Шевченка.

http://www.president.gov.ua/news/antikorupcijnij-sud-maye-formuvatisya-na-konkursnij-osnovi-p-43746

Президент Петро Порошенко наголошує на важливості впровадження реформ у освітній, пенсійній, судовій, медичній сферах слідом за відновленням економічного зростання після глибокої кризи, спричиненої війною та гібридною агресією Росії.

http://www.president.gov.ua/news/ciyeyi-oseni-mi-dayemo-start-vazhlivim-reformam-prezident-43750

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки на Чернігівщину зустрівся з колективом університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка і підписав Указ щодо присвоєння статусу «національного» цьому учбовому закладу.

http://www.president.gov.ua/news/ce-velika-chest-i-vidpovidalnist-prezident-pidpisav-ukaz-pro-43754

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.