12.10.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко зустрівся з новобраним Головою ПАРЄ Стеллою Кіріакідес. Глава держави привітав Стеллу Кіріакідес з обранням на цю важливу посаду.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-novobranim-golovoyu-parye-st-43846

Україна значно просунулася у питанні реалізації програми внутрішніх перетворень. Незважаючи на екзенстиційні виклики російської агресії. Хочу також висловити окрему вдячність за те, що Рада Європи, включаючи цю Асамблею, активно підтримує процес реформ в Україні. Озираючись на досягнення України, я особливо радий, що план дій Ради Європи на 2015-2017 роки для України став нашою  спільною історією успіху. Досягнутий прогрес – це спільний результат України та Ради Європи. Сподіваємося, що новий План дій на 2018-2021 роки, розробка якого наразі завершується у Раді Європи, буде ще більш амбіційним та успішним.

http://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-na-plenarnomu-zasidanni-parlament-43850

«Росія вдає, що йдеться не про неї. Москва продовжує ігнорувати свої зобов'язання у рамках Мінських домовленостей. Її війська досі перебувають на території України – як у Криму, так і на Донбасі. Зброя так само постачається створеним Росією незаконним формуванням», - наголосив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-v-parye-za-ostanni-tri-roki-povedinka-rosiyi-ne-zm-43854

Україна вдячна Парламентській асамблеї ради Європи за солідарність у захисті її суверенітету та відновленні територіальної цілісності, наголошує Президент Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/narod-ukrayini-zavzhdi-pamyatatime-pro-pidtrimku-yevropejski-43858

Президент Петро Порошенко під час виступу в ПАРЄ підкреслив, що кожного дня надходять все більш тривожні звістки про грубе порушення прав людини на окупованих Росією територіях, а питання про звільнення заручників та політв'язнів не просувається.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-kilkist-ukrayinskih-zaruchnikiv-na-okupovanih-43862

Президент Петро Порошенко наголошує, що як Глава держави завжди відстоював і продовжує відстоювати суверенітет та територіальну цілісність України, тому вважає неприпустимими припущення та заклики для врегулювання ситуації в країні поступитися її територіями.

http://www.president.gov.ua/news/mi-ne-prodayemo-chi-kupuyemo-krim-ce-pitannya-ne-groshej-gaz-43866

«Україна, як, вірю, і всі в цьому залі, прагне миру. Я, як Глава держави, хочу миру для України та Європи. І це не просто слова. Україна неодноразово доводила свою готовність до мирного врегулювання ситуації, яка штучно створена Росією», - заявив Глава держави під час виступу у Страcбурзі на засідання ПАРЄ.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-neodnorazovo-dovodila-svoyu-gotovnist-do-mirnogo-vr-43870

«Неприпустимою є ситуація, коли діти, які належать до національних меншин в Україні, не мають належних знань української мови, що потрібні їм для подальшого навчання в університетах, розбудови кар'єри, для самореалізації в Україні», - підкреслив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zakon-pro-osvitu-zabezpechuye-rivni-prava-ditej-ya-43874

«Впевнений, що у нас буде достатньо сил, щоб створити цей Антикорупційний суд», - зазначив Президент та додав, що говорить не лише про коаліцію, а про весь Парламент. «Адже корупція – це рак у всіх країнах», - зазначив він. За його словами, має бути розроблений компромісний варіант, який йому презентують і він готовий негайно ініціювати цей законопроект.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-vpevnenij-sho-v-ukrayinskomu-parlamenti-dosta-43878

Президент Петро Порошенко під час виступу на засіданні ПАРЄ зауважив, що за три роки Україна значно просунулася у питанні реалізації програми внутрішніх перетворень, незважаючи на виклики російської агресії.

http://www.president.gov.ua/news/novij-plan-dij-radi-yevropi-na-2018-2021-roki-dlya-ukrayini-43882

В рамках робочого візиту до Ради Європи Президент України Петро Порошенко провів переговори з Генеральним секретарем РЄ Турбйорном Ягландом.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-zaklikav-generalnogo-sekretarya-rye-aktivno-d-43886

Президент Петро Порошенко взяв участь у відкритті пам'ятної «Зірки Небесної Сотні» в Страсбурзі біля будівлі Ради Європи. Він зазначив, що це місце в Страсбурзі присвячене важливим віхам, які проклали наш шлях до мирної, єдиної та процвітаючої Європи.

http://www.president.gov.ua/news/voni-viddali-zhittya-za-yevropejske-majbutnye-ukrayini-prezi-43890

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.