07.10.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Звернення Президента України

6 жовтня 2017 року - 15:16

Закон про деокупацію, Закон про повернення українського суверенітету на  Донбас приводить правове поле у відповідність з реальним станом справ. Території законодавчо проголошуються тимчасово окупованими російськими окупаційними військами. Росію Україна кваліфікує як країну-агресора. А за собою ми фіксуємо право на самооборону відповідно до статті 51 Статуту Організації Об'єднаних Націй.

http://www.president.gov.ua/news/zvernennya-prezidenta-ukrayini-43766

«Закон про деокупацію, Закон про повернення українського суверенітету на  Донбас приводить правове поле у відповідність з реальним станом справ. Території законодавчо проголошуються тимчасово окупованими російськими окупаційними військами. Росію Україна кваліфікує як країну-агресора. А за собою ми фіксуємо право на самооборону відповідно до статті 51 Статуту Організації Об'єднаних Націй», - заявив Президент Петро Порошенко у зверненні у зв'язку з ухваленням відповідних рішень Верховною Радою.

http://www.president.gov.ua/news/zakon-pro-deokupaciyu-daye-chitkij-signal-vsim-nashim-spivvi-43770

«В голові просто не вкладається те, що ми бачили вчора і сьогодні у Верховній Раді. Колишні партнери по демократичній коаліції, люди, які називають себе патріотами і навіть українськими націоналістами, зривали  голосування… І за що?  За те, щоб законом визнати Росію агресором, а її війська – окупантами», - підкреслив Петро Порошенко у зверненні.

http://www.president.gov.ua/news/pitannya-suverenitetu-teritorialnoyi-cilisnosti-oboronozdatn-43774

Глава держави особливо підкреслив, що сучасний педагог, який зможе вибудувати ефективну взаємодію з учнями, насамперед має бути особистістю творчою і відповідальною. «Успішного учня виховає лише успішний вчитель», - сказав Петро Порошенко та додав, що «до дітей має прийти людина-лідер, яка може вести за собою, яка любить свій предмет, фахово його викладає». При цьому він наголосив, що «вчитель має бути не лише фахівцем та наставником, а й справжнім другом для своїх вихованців».

http://www.president.gov.ua/news/uspishnogo-uchnya-vihovaye-lishe-uspishnij-vchitel-prezident-43778

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.