18.10.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко розпочав зустріч із Президентом Республіки Мальта Марі-Луїз Колейро Прекою, яка перебуває з державним візитом в Україні на запрошення Глави Української держави.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-rozpochav-zustrich-z-prezidentom-malti-43978

Президент Петро Порошенко вніс на розгляд Верховної Ради як невідкладний проект Закону України «Про внесення змін до статті 80 Конституції України (щодо недоторканності народних депутатів України)».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-skasuvannya-deputatskoyi-nedotorkannosti-vazhliva-43982

«Я вважаю, що мирні маніфестації є надзвичайно важливим елементом демократії. І я з розумінням ставлюсь до акцій, і з повагою – до їх учасників. Мені надзвичайно важливо і я вимагаю від усіх правоохоронних органів забезпечити мирний характер акції. Ні в якому разі не можна допустити, щоб безвідповідальні політикани повторили  трагічні події, які відбулися 31 серпня (2015 року – ред.), які призвели до  загибелі чотирьох нацгвардійців», - наголосив Петро Порошенко

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-mirni-manifestaciyi-ye-nadzvichajno-vazhlivim-43986

Президент Петро Порошенко наголошує, що два роки тому вніс до Верховної Ради проект змін до Конституції, які передбачали скасування депутатської недоторканності і суддівської недоторканності. Сьогодні Глава держави подав до Парламенту законопроект змін до Конституції, який абсолютно чітко передбачає скасування депутатської недоторканності, і очікує на його прийняття.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ochikuye-vid-parlamentu-rishennya-pro-skasuvannya-43990

Петро Порошенко відзначив, що Республіка Мальта завжди підтримувала Україну в принципових для неї питаннях. «Ще раз хочу констатувати, що це є унікально високий рівень політичної, економічної, культурної, соціальної співпраці, відносин між людьми. Дуже дякую пані Президенту за таку інтенсифікацію наших відносин», - сказав він.

http://www.president.gov.ua/news/pogliblennya-zvyazkiv-ukrayini-ta-malti-maye-ne-simvolichnij-43994

Під час державного візиту в Україну Президента Республіки Мальта Марі-Луїз Колейро Преки, відбулися надзвичайно ефективні переговори та були продовжені предметні домовленості, досягнуті в ході візиту на Мальту в травні поточного року Глави Української держави. Про це повідомив Президент Петро Порошенко на прес-конференції за підсумками переговорів.

http://www.president.gov.ua/news/mi-stvorili-spriyatlivi-politichni-ramki-dlya-aktivizaciyi-s-43998

Президент України Петро Порошенко та Президент Республіки Мальта Марі-Луїз Колейро Прека наголосили на позитивному впливі на різні сфери суспільного та економічного життя двох держав завдяки налагодженню прямого авіасполучення.

http://www.president.gov.ua/news/pryame-aviaspoluchennya-mizh-ukrayinoyu-ta-maltoyu-zblizhuye-44002

Президент України Петро Порошенко та Президент Республіки Мальта Марі-Луїз Колейро Прека взяли участь в українсько-мальтійському бізнес-форумі, під час якого була підписана Угода між Торгово-промислової палатою України та Палатою торгівлі, підприємництва та промисловості Мальти про створення українсько-мальтійської ділової ради.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-na-ukrayinsko-maltijskomu-biznes-forumi-ukrayina-p-44006

Президент Петро Порошенко переконаний, що візит Президента Республіки Мальта Марі-Луїз Колейро Прека відкриває нову сторінку у двосторонніх відносинах, засновану на активному діалозі та взаємовигідних проектах.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zaprosiv-maltijskij-biznes-investuvati-v-ukrayinu-44010

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.