13.10.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

mail

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Нікому не дозволю красти в армії. Тим, хто будуть красти в армії, - «руки повідрубую», - відповів Президент Петро Порошенко на запитання щодо затримання заступника міністра оборони Ігоря Павловського і директора Департаменту держзакупівель і постачання Міноборони Володимира Гулевича.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-nikomu-ne-dozvolyu-krasti-v-armiyi-tim-hto-bude-ru-43898

Голова Благодійного Фонду Порошенка пані Марина Порошенко відвідала Вінницьку область із робочим візитом. Перша леді України разом із Олексієм Порошенко (народний депутат України, член правління Фонду Порошенка) зустрілися із родинами, чиї будинки зруйновано в ході пожежі на арсеналі Збройних Сил України.

http://www.president.gov.ua/news/druzhina-prezidenta-peredala-dopomogu-rodinam-yaki-postrazhd-43902

Президент Петро Порошенко відвідав Центральний спортивний комплекс Збройних Сил України, де йому були продемонстровані проекти гуртожитків для військовослужбовців та ознайомився з іншими новаціями в матеріально-технічному забезпеченні Збройних Сил України.

http://www.president.gov.ua/news/koli-ya-sluzhiv-v-armiyi-navit-mriyati-ne-mogli-sho-vijskovo-43906

Під час відвідування презентації реформ та новацій у забезпеченні української армії Президент Петро Порошенко звернув особливу увагу на стан харчового та речового забезпечення українського війська в динаміці та у порівнянні з 2014 роком.

http://www.president.gov.ua/news/uzhe-mayemo-nove-pokolinnya-vijskovogo-harchuvannya-preziden-43910

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба взяв участь у засіданні Міжвідомчої комісії з питань охорони дитинства. Учасники заходу обговорили першочергові дії центральних та місцевих органів виконавчої влади щодо забезпечення реалізації І-го етапу Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки.
Міністр соціальної політики Андрій Рева, заступник Міністра охорони здоров'я Роман Ілик та заступник Міністра освіти і науки Павло Хобзей поінформували про роботу своїх відомств щодо впровадження реформи та обговорили подальші спільні кроки.


http://www.president.gov.ua/news/diti-yaki-opinilisya-v-skladnih-zhittyevih-obstavinah-povinn-43914

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.