14.10.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Сьогодні, 14 жовтня, у День захисника України та свято Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо 75-ту річницю створення Української повстанської армії. Армії, що від перших днів її створення і до завершення боротьби проти поневолювачів рідних земель була справді народною, оскільки повністю формувалась і підтримувалась місцевим населенням. Роки сталінського терору, жахи колективізації та Голодомору- геноциду, а згодом і навала нацистів зміцнили українців у переконанні щодо необхідності збройної боротьби за незалежність.

http://www.president.gov.ua/news/zvernennya-prezidenta-do-ukrayinskogo-narodu-z-nagodi-75-yi-43918

Президент України звернувся до військовослужбовців та ветеранів антитерористичної операції під час нагородження до Дня захисника України, яке в урочистій атмосфері відбулося у Маріїнському палаці.

http://www.president.gov.ua/news/garantom-nezalezhnosti-ukrayini-ye-ukrayinska-armiya-prezide-43922

Президент Петро Порошенко за виняткову мужність і героїзм присвоїв звання Герой України з удостоєнням ордена "Золота Зірка" розвіднику Олександру Капушу, який загинув у боях з російським агресором захищаючи Україну.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-prisvoyiv-zvannya-geroj-ukrayini-oleksandru-kapush-43926

З нагоди Дня захисника України Президент Петро Порошенко відзначив високими державними нагородами військовослужбовців Збройних Сил України, бійців Державної прикордонної служби України, службовців Державної служби з надзвичайних ситуацій, поліцейських Національної поліції України, бійців Національної гвардії України, Служби безпеки України та ветеранів антитерористичної операції.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vruchiv-derzhavni-nagorodi-do-dnya-zahisnika-ukray-43930

Перша леді України Марина Порошенко разом із дітьми з дитячих будинків та з дітьми з інвалідністю Київщини відвідала прем'єру пригодницького фільму Юрія Ковальова «Сторожова Застава», яка проходила у столичному кінотеатрі Сінема Сіті.

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-razom-iz-ditmi-z-dityachih-budinkiv-ta-dit-43934

Президент Петро Порошенко разом із дружиною Мариною напередодні Дня захисника України зустрівся з військовослужбовцями Героями України та їх родинами. Глава держави подякував їм за героїзм та мужність у захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, за їх військову звитягу та патріотизм.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-razom-z-druzhinoyu-zustrivsya-z-geroyami-ukrayini-43938

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.