01.10.16

Президент в Єрусалимі взяв участь у церемонії прощання з колишнім Президентом Ізраїлю Шимоном Пересом

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко в Єрусалимі взяв участь у офіційній церемонії прощання з лауреатом Нобелівської премії миру, Президентом Держави Ізраїль (2007-2014 рр) Шимоном Пересом.
Президент Петро Порошенко, перебуваючи з візитом в Державі Ізраїль, провів переговори з Прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте.
У Всеукраїнський день бібліотек Дружина Президента України, Голова Благодійного Фонду Порошенка Марина Порошенко разом із Міністром освіти і науки України Лілією Гриневич та головою Запорізької ОДА Костянтином Брилем презентували проект шкільної Медіатеки – бібліотеки нового зразка – як складової частини трирічного науково-педагогічного експерименту в Запорізькій області. 
В Ізраїлі Глава Української держави зустрівся, зокрема, з Президентом Франції Франсуа Олландом, Президентом Литви Далею Грібаускайте, Президентом Хорватії Коліндою Грабар-Кітарович та Президентом Румунії Клаусом Йоганнісом. Також Президент України провів зустріч з Прем'єр-міністром Італії Матео Ренці, Прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо та Прем'єр-міністром Словаччини Робертом Фіцо.
Співрозмовники домовилися про пожвавлення торговельно-економічної співпраці між Україною та Ізраїлем, зокрема - про проведення у жовтні наступного засідання двосторонньої торговельно-економічної комісії.
"Ваші молитви є дуже і дуже важливим для України", - сказав Глава держави, звертаючись до Патріарха Єрусалимського. Петро Порошенко подякував Його Блаженству за підтримку з боку Єрусалимського патріархату в реалізації прагнення українців об'єднатися в Єдину Помісну Автокефальну Українську Православну Церкву.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.