27.10.16

Всупереч домовленостям у Берліні місію Червоного Хреста не допускають до українських заручників – Президент на зустрічі з Послом Польщі

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Сьогодні ми отримали офіційну відмову щодо відвідання представникам найширшої гуманітарної місії – Міжнародної організації Червоного Хреста. Їм знову було відмовлено в допуску до наших заручників», – повідомив Президент Петро Порошенко під час вручення вірчої грамоти Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Яном Пєклом.
Президент Петро Порошенко прийняв вірчі грамоти від послів Республіки Ірак пана Бакір Ахмед Азіза Аль-Джафа, Республіки Польща пана Яна Пєкло, Азербайджанської Республіки пана Азера Худаяр оглу Худієва.
Глава нідерландського уряду Марк Рютте поінформував про зусилля, які докладаються ним для вирішення питання ратифікації Угоди про асоціацію ЄС-Україна з боку парламенту Нідерландів. Президент Петро Порошенко наголосив на важливості пошуку взаємоприйнятного варіанту, який би розблокував процес ратифікації згаданої Угоди нідерландською стороною.
Глава держави підкреслив неприпустимість того, що людина, яка працює повний робочий тиждень, отримує стільки ж грошей в місяць, як непрацюючі українці, яким нараховується допомога по безробіттю. «З першого січня 2017 року в Україні не буде жодної працюючої людини, яка отримує менше 3 200 гривень. При чому я звернувся до Уряду та Парламенту вжити вичерпних заходів, щоб це рішення не підвищило жодного податку, насамперед це стосується малого та середнього бізнесу», - додав Глава держави.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.