16.10.16

Україні потрібна сучасна, потужна зброя, яка зупинить агресора та захистить життя наших громадян – Президент під час передачі військової техніки ЗСУ

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Харківської області взяв участь в церемонії передачі озброєння та військової техніки особовому складу Збройних Сил, яка відбулася у Чугуєві Харківської області.
Президент Петро Порошенко наголошує, що ймовірність ескалації військового конфлікту на Сході України залишається значною. «Ті, хто не відчувають цього, мають зрозуміти – країна зараз перебуває у стані війни», - заявив Президент.
«Не припиняються спроби ворога зірвати Мінські домовленості. Зараз хтось намагається забезпечити таку критичну хвилю щодо Мінська», - зазначив Петро Порошенко під час виступу на церемонії передачі військової техніки та озброєння Збройним Силам у ході робочої поїздки до Харківської області.
Президент Петро Порошенко зустрінеться із військовими, які повертаються додому в рамках демобілізації шостої хвилі.
Президент Петро Порошенко відвідав зону проведення антитерористичної операції, де провів оперативну нараду з керівниками секторів АТО та вручив високі державні нагороди військовослужбовцям.
В ході робочої поїздки до Харківської області Президент Петро Порошенко взяв участь у відкритті пам'ятної дошки присвяченої бійцям спеціального підрозділу Національної гвардії України «Ягуар», які 8 квітня 2014 року звільнили будівлю Харківської ОДА від сепаратистів.
Президент Петро Порошенко представив нову голову Харківської обласної державної адміністрації Юлію Світличну на зустрічі з керівництвом та депутатським корпусом Харківщини під час робочої поїздки у область.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.