26.10.16

Глава держави: Е-кабінет платника податків змінює не лише обличчя податкової служби, а й держави в цілому

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підкреслює важливість запровадження електронного кабінету платника податків, як чергового етапу проведення реформи податкової системи.
Президент Петро Порошенко наголошує на необхідності збереження спрощеної системи оподаткування для дрібних підприємців.
«Дуже важливо, що буде створено єдиний реєстр ПДВ. Я вірю, що нарешті зможемо зробити і це буде величезне досягнення, вперше за 25 років існування – Україна буде своєчасно, прозоро виплачувати і відшкодовувати ПДВ», - сказав Глава держави на 5-му засіданні Національної ради реформ.
Уповноважена Президента України з питань мирного врегулювання ситуації у Донецькій та Луганській областях, Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко виступила на відкритих дебатах на тему «Жінки, мир та безпека» Ради безпеки ООН.
Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю Валерій Сушкевич взяв участь у парламентських слуханнях на тему: «Державні гарантії соціального захисту учасників антитерористичної операції, Революції Гідності та членів їхніх родин: стан і перспективи».
Глава держави закликав до зміцнення трансатлантичної єдності задля збереження консолідованої політики санкцій проти Росії у зв'язку з продовженням агресії на Донбасі та окупацією Криму.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.