12.10.16

Глава держави: Гібридна війна – це також спроба популістів дестабілізувати ситуацію у суспільстві

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко наголошує, що збереження політичної стабільності є пріоритетом влади.
«Як Верховний Головнокомандувач я не планую поки що оголошувати сьому хвилю мобілізації», - заявив Президент під час засідання Ради регіонального розвитку.
Президент Петро Порошенко нагадав про підписаний Указ щодо демобілізації і закликав голів обласних державних адміністрацій та обласних рад надати всю необхідну допомогу звільненим у запас військовим, які повертаються додому.
«Є категорично неприпустимими випадки земельного рейдерства, які ми спостерігали останнім часом. Я хотів би запевнити, що і я, як Президент, і Уряд на чолі з Прем'єр-міністром, і Верховна Рада, і коаліція швидко відреагували на подібні випадки, прийнявши відповідний Закон», - сказав Глава держави на четвертому засіданні Ради регіонального розвитку.
«Хтось вкладається в масштабні регіональні проекти. На більшості територій будуються дороги, об'єкти інфраструктури, об'єкти освіти, заклади охорони здоров'я, освітлення, сміттєпереробка. А дехто зберігає мільярди, якщо не десяток мільярдів на своїх рахунках», - зазначив Президент.
Завдяки реформі децентралізації місцеві бюджети значно зросли, а їх дохідна частина перевищила видатки, наголошує Президент Петро Порошенко
Співрозмовники скоординували позиції щодо ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС в контексті референдуму у Нідерландах.
Лідери двох держав обговорили низку питань двостороннього порядку денного: домовилися про підписання найближчим часом угоди про співпрацю в галузі безпеки і обговорили умови активізації діалогу щодо лібералізації візового режиму між Україною і Канадою.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.