28.10.16

Дмитро Шимків: Україна покращила свої позиції міжнародних рейтингах TPR та Doing business

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Заступник Глави Адміністрації Президента України, секретар Національної ради реформ Дмитро Шимків зазначає, що Україна демонструє позитивну динаміку розвитку, яка відображається на позиціях нашої держави у світових рейтингах.
Президент Петро Порошенко представив нового голову Житомирської обласної державної адміністрації Ігоря Гундича під час робочої поїздки на Житомирщину.
Під час робочої поїздки у Житомирську область Президент Петро Порошенко відвідав підприємство з іноземними інвестиціями «Кромберг енд Шуберт Україна», що виробляє електротехнічне та оптичне устаткування. Глава держави поспілкувався з колективом підприємства.
Президент зазначив, що для захисту української держави дуже важливі реформи, спрямовані на створення привабливого інвестиційного клімату та залучення інвестицій. «Ваше виробництво є фактом того, коли інвестор голосує доларом, гривнею, євро за українську незалежність та підтримує Україну», - сказав Петро Порошенко.
Глава держави ще раз підкреслив, що захист працюючих та боротьба з бідністю є пріоритетом діяльності влади. «Ключова людина в Україні – платник податків. І ми зробимо все, щоб захистити вас, працівників», - наголосив Президент.
Компанія «Кромберг енд Шуберт» розпочала свою роботу в Україні з м. Луцьк у 2004 році. У Житомирській області підприємство започаткувало свою діяльність у 2015 році та на сьогодні реалізує інвестиційний проект з будівництва підприємства по виробництву електротехнічного та оптичного устаткування загальною вартістю 30 млн євро в с. Оліївка Житомирського району.
Продукція цього заводу постачається виробникам таких автомобільних марок як Audi, Volkswagen, Porsche тощо. На підприємстві працює близько 2 тис. людей.
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Рівненської області відвідав Національний університет «Острозька академія» та поспілкувався з викладачами і студентами навчального закладу. «Одним із локомотивів європейського руху нашої держави, оновленої, яку ми зараз будуємо, є Острозька академія», - сказав Президент/
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом. Глава Української держави привітав турецький народ з грядущою 93-ю річницею проголошення Республіки Туреччина.
Дорогі співвітчизники!
Сьогодні ми вшановуємо величний подвиг визволителів української землі, висловлюємо найщиріші слова вдячності людям, які вибороли право на життя і свободу нашого народу, врятували від нацизму народи європейського континенту.
Звитяжна битва за Україну, що тривала довгі 22 місяці, стала вирішальним чинником розгрому військ гітлерівської Німеччини і її союзників. Від Дніпра до Ельби, від Києва до Відня, Праги та Берліну пролягли бойові шляхи фронтів, які увійшли в історію, гордо іменуючись «Українські». Звичайно, там воювали не тільки українці. І, звичайно, українці воювали й на інших фронтах Другої світової війни. Це вони брали участь у вигнанні нацистів із Польщі, Румунії, Угорщини, Болгарії, Югославії, Австрії, Чехословаччини, штурмували Рейхстаг.
Але ціна перемоги була страшною. Під час усіх наступальних операцій на території України обірвалося життя трьох мільйонів воїнів. Так, лише у бою за містечко Мілове на Луганщині, звідки, власне, й почалося вигнання нацистів з української землі, полягли 1066 бійців.
Маємо пам'ятати усіх, хто загинув у ті трагічні роки. Їх історична перемога над нацизмом дала мир і свободу народам, взаєморозуміння і розвиток демократії, що нині є дорогоцінними надбаннями усього людства.
На жаль, зараз ми зіткнулися з новою трагічною реальністю. Уже тривалий час українцям доводиться збройно захищати свою країну, протистояти агресору, що цинічно наважився на насильницьке перекроювання кордонів.
Завдяки національній єдності, солідарності міжнародного співтовариства, патріотизму українських солдатів та офіцерів, добровольців та волонтерів, усього суспільства вдалося створити сильне військо і зупинити російську агресію. Нові Збройні Сили України продемонстрували усьому світові боєздатність, військову майстерність та високі людські якості військовослужбовців, довели, що є гідними спадкоємцями і продовжувачами ратної слави переможців нацизму.
Щиро дякую усім ветеранам Другої світової війни, учасникам визвольної боротьби, сучасним героям за самовідданість і любов до Батьківщини.
Переконаний, що Український народ, який по праву пишається вами та вашими подвигами, переможе.
Честь вам і слава!
Слава Україні!
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.