29.10.16

Президент вшанував пам'ять загиблих з нагоди 72-ї річниці вигнання нацистів з України

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко разом з ветеранами Другої Світової війни, учасниками АТО та офіційними особами взяв участь у церемонії вшанування пам'яті загиблих з нагоди 72-ї річниці вигнання нацистів з України.
Президент Петро Порошенко представив громадсько-політичному та управлінському активу Київської області нового голову обласної державної адміністрації Олександра Горгана.
Президент Петро Порошенко відвідав центр надання адміністративних послуг – документ-сервіс «ГОТОВО!», аби перевірити ефективність впровадження реформи дерегуляції. Глава держави поспілкувався з персоналом і відвідувачами та ознайомився з переліком послуг, які надає центр.
Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з Президентом Європейської Комісії Жан-Клодом Юнкером. Співрозмовники обговорили ситуацію довкола ратифікації Нідерландами Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Жан-Клод Юнкер наголосив, що Угода, включаючи зону вільної торгівлі, продовжує діяти.
Президент Петро Порошенко підписав Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення державної реєстрації прав на нерухоме майно та захисту прав власності".
Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України щодо продовження заборони відчуження сільськогосподарських земель», ухвалений Верховною Радою 6 жовтня 2016 року.
Глава Української держави та очільник Європейської Ради обмінялися думками щодо ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. При цьому Дональд Туск висловив повну підтримку України та відзначив, що Угода має продовжувати діяти.
В Адміністрації Президента України відбулося підписання Меморандуму про взаєморозуміння щодо співпраці між Кабінетом Міністрів України, Організацією Об'єднаних Націй та Міжнародним банком реконструкції та розвитку стосовно Цільового фонду багатьох партнерів. Цим документом створюється фонд, який акумулюватиме кошти міжнародних та українських донорів для підтримки проектів по відновленню Донбасу.
У рамках інтенсивних консультацій щодо ратифікації Угоди про асоціацію Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з Президентом Європейського Парламенту Мартіном Шульцем.
«Вчасна і належна допомога невиліковним дітям – це наше випробування на людяність і спроможність бути цивілізованим суспільством» - сказав Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба під час дискусії на тему: «Дитяча паліативна допомога».
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.