31.03.16

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У Вашингтоні Глава Української держави візьме участь у Саміті з ядерної безпеки та у форумі «Боротьба України за свободу, що триває». Президент проведе низку зустрічей з керівництвом США та інших держав, відвідає Меморіал жертвам Голодомору та зустрінеться з представниками української громади.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-rozpochav-robochij-vizit-do-ssha-36921

Глава держави підписав Указ №121/2016, який вводить в дію рішення РНБОУ від 25 березня 2016 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) стосовно осіб, причетних до протиправних дій щодо Надії Савченко, Олега Сенцова та Олександра Кольченка».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-uviv-u-diyu-rishennya-rnbou-pro-personalni-sankciy-36923

Глава держави підписав Указ № 122/2016 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2016 році».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-ukaz-pro-zvilnennya-v-zapas-ta-stroki-pri-36924

Президент Петро Порошенко наголосив, що для успіху Української держави критичним є підтримка міжнародних партнерів в досягненні миру, і Захід не може здатися в питанні України, а санкції проти Росії повинні продовжитись.

http://www.president.gov.ua/news/pidtrimka-mizhnarodnih-partneriv-kritichno-vazhliva-dlya-ukr-36925

Під час виступу на форумі "Боротьба України за свободу, що триває" у Вашингтоні Президент наголосив, що для "забезпечення успіху, нам необхідно забезпечити стійке перетворення України".

http://www.president.gov.ua/news/petro-poroshenko-mi-ne-zdayemos-ne-divlyachis-na-tisk-z-yaki-36926

Ukraine highly appreciates a bond with the United States. The American leadership has been very important for progressive reforms in Ukraine. The US support has been critical for successful resistance to the Russian aggression.

http://www.president.gov.ua/news/statement-president-ukraine-forum-ukraines-battle-freedom-co-36927

Президент Петро Порошенко під час виступу на форумі "Боротьба України за свободу, що триває" у Капітолії наголосив на важливості підтримки та лідерства США в протистоянні російській агресії та прогресивних реформ в Україні.

http://www.president.gov.ua/news/pidtrimka-ssha-vazhliva-u-protistoyanni-rosijskij-agresiyi-t-36928

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.