05.03.16

Напередодні 8 березня Президент нагородив видатних жінок: Ви є символами нової держави

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко напередодні Міжнародного жіночого дня зустрівся з видатними жінками, серед яких — учасниці АТО, волонтери, медики, вчителі, артисти та спортсмени, і привітав їх з прийдешнім святом. Петро Порошенко підкреслив: «Саме на таких прикладах, як Надія Савченко та кожна з вас, виховуються і зараз, і наступні покоління українців. Бо це вже нова держава, і ви - символи нової держави».
Коментуючи оголошення українською льотчицею сухого голодування, Президент відзначив, що Україна і він особисто подвоять зусилля для повернення її на Батьківщину.  
Документом № 1005-VІІІ вдосконалюються положення Закону «Про приватизацію державного майна» задля досягнення прозорості та відкритості приватизаційного процесу, посилення захисту національних інтересів у процесі реформування відносин власності.
3-4 березня 2016 у м.Варшава відбулося XXV засідання  Консультаційного Комітету Президентів України та Республіки Польща під спільним головуванням Заступника Глави Адміністрації Президента України К.Єлісєєва та Державного секретаря Канцелярії Президента Польщі К.Щерського.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.