25.03.16

Максимально координуємо дії з міжнародною спільнотою для тиску на Росію та звільнення Надії Савченко – Президент на зустрічі з мамою української льотчиці

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Під час зустрічі з мамою Надії Савченко Президент Петро Порошенко підкреслив, що позиція України щодо так званого вироку російського суду стосовно українки є публічною та чіткою. «Ми максимально координуємо дії з міжнародною спільнотою, щоб забезпечити тиск на Росію для звільнення Надії Савченко», - наголосив Петро Порошенко.
23 березня Голова Благодійного Фонду Порошенка, дружина Президента України Марина Порошенко разом зі своїми дітьми відвідала показ колекції одягу ручної роботи Людмили Бушинської, який пройшов як благодійна акція на підтримку ІІ Всеукраїнського пісенного Фестивалю-конкурсу «Золотий птах» для дітей та молоді з обмеженими можливостями. Захід відбувався у рамках Ukraine Fashion Week.
Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю Валерій Сушкевич провів зустріч з резервістами Національної гвардії України, які отримали інвалідність внаслідок поранення, контузії або каліцтва, одержаних під час участі в антитерористичній операції.
Уповноважений з прав дитини Микола Кулеба зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Румунії в Україні Корнелом Іонеску. Співрозмовники обговорили питання співпраці між Україною та Румунією в сфері захисту прав дітей. Микола Кулеба та Корнел Іонеску відзначили необхідність поглиблення співпраці з метою впровадження в Україні європейських стандартів захисту прав дітей, що сприятиме прискоренню євроінтеграційних процесів в Україні.
На виконання вимог чинного законодавства система захисту сайту електронних петицій до Президента України активно вдосконалюється задля унеможливлення атак "ботів". Заступник Глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків під час брифінгу повідомив, що 21 березня о 2:00 було зафіксовано підозрілий трафік на підтримку петиції №22195 "Відставка Міхеїла Саакашвілі з посади голови Одеської обласної державної адміністрації".
«Ми втратили митця, який підніс національне хорове мистецтво на світовий рівень, творчість якого наповнювала гордістю за рідну землю та її народ. Все своє життя Анатолій Тимофійович віддав утвердженню багатства і краси української пісні – духовного коду нації», - наголошується у співчутті.
Пані Порошенко подякувала усім благодійним організаціям України за небайдужість, за роботу на благо суспільства та незламну віру в український народ.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.