13.03.16

Президент нагородив прикордонників – героїв АТО

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко нагородив п'ятьох військовослужбовців Державної прикордонної служби України за самовідданість і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов'язку.
Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю Валерій Сушкевич обговорив із керівництвом та представниками Міжнародної фундації виборчих систем (IFES) з виборів питання повноцінного включення людей з інвалідністю в демократичний політичний та виборчий процес.
За спільної ініціативи Уповноваженого Президента з прав людей з інвалідністю Валерія Сушкевича, Національної Асамблеї інвалідів України та керівництва ПАТ «Укрзалізниця» відбулася нарада з фахівцями регіональних філій-залізниць з питань доступу маломобільних пасажирів до об'єктів залізничної інфраструктури.
Президент застосував право вето до Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей подання службовими особами декларацій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру у 2016 році» і направив його до Верховної Ради України з пропозиціями, погодженими з Євросоюзом.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.