04.03.16

Міжнародні експерти поділились досвідом реформування інтернатних закладів

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

В рамках виконання розпорядження Президента щодо реформування системи інституційного догляду за дітьми відбулось засідання робочої групи з опрацювання пропозицій Міністерств та громадських організацій із залученням міжнародних експертів з питань захисту дітей Румунії та Молдови.
Для нас і зараз найактуальнішим залишається заклик Великого Кобзаря «обнімітеся, брати мої». Нашою відповіддю на всі загрози сьогоднішнього дня має бути єдність – єдність української нації, консолідація всього українського суспільства навколо вищої цінності – утвердження суверенної, незалежної, демократичної, соціальної і правової України.
Консультаційний Комітет Президентів України та Польщі діє з 1993 року як дорадчий орган глав держав двох країн і є одним з ключових інституційних механізмів українсько-польського співробітництва.
Президент Петро Порошенко вручив Національні премії України імені Тараса Шевченка. Глава держави зазначив, що потенціал культури необхідно ефективно використати і для реалізації реформ, і для протистояння російському агресору, і для реінтеграції окупованих зараз територій в український гуманітарний простір.
Серед п'ятьох цьогорічних лауреатів Національної премії України імені Тараса Шевченка – засуджений Росією режисер Олег Сенцов. Під час вручення Шевченківської премії чотирьом лауреатам Президент висловив впевненість в тому, що Олег Сенцов обов'язково повернеться в Україну.
«Премія є державною нагородою України. Важливо так модернізувати її процедури, щоб значно посилити довіру до конкурсного відбору, щоб все суспільство  звертало увагу на твори, що розглядаються, щоб цей інтерес впливав на нас з вами, на розвиток національного культурного середовища», – сказав Петро Порошенко під час церемонії вручення Шевченківської премії.
Рада з питань судової реформи взяла за основу проекти Господарського процесуального кодексу України в новій редакції та змін до Цивільного процесуального кодексу України, розроблені Робочою групою з питань процесуального законодавства, що працює в рамках Ради.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.