18.03.16

Петро Порошенко: Ми вдячні Єврокомісії за законодавчі ініціативи щодо запровадження безвізового режиму ЄС для українців

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі у Брюсселі з Президентом Європейської Комісії Жан-Клодом Юнкером і Президентом Європейської Ради Дональдом Туском обговорив хід реформ в Україні та готовність країни  до лібералізації візового режиму з боку ЄС.
Президент України Петро Порошенко в Брюсселі зустрівся з Президентом Європейського Парламенту Мартіном Шульцем.
Президент Петро Порошенко, Президент Європейської Ради Дональд Туск та президент Європейської Комісії Жан-Клод Юнкер наголошують на звільненні української льотчиці Надії Савченко та незаконно утримуваних українців у в'язницях Росії, а також всіх заручників, які перебувають у полоні бойовиків на Донбасі.
Петро Порошенко обговорив з Прем'єр-міністром Угорської Республіки Віктором Орбаном питання двосторонніх взаємин та активізації політичного діалогу на вищому рівні.
Петро Порошенко провів зустріч з Федеральним Канцлером Німеччини Ангелою Меркель та Президентом Франції Франсуа Олландом під час робочого візиту до Брюсселя. Співрозмовники обговорили питання виконання Мінських домовленостей та політичну ситуацію в Україні.
Петро Порошенко провів зустріч із Президентом ЄНП Джозефом Долем у ході візиту до Брюсселя. Співрозмовники обговорили хід українських реформ та збереження єдності ЄС у питанні тиску на Росію.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.