26.03.16

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Шановні друзі!

Вітаю особовий склад, ветеранів, рідних та близьких співробітників української спецслужби із 24-ю річницею створення Служби безпеки України.

Третій рік поспіль ви відзначаєте своє професійне свято на передовій неоголошеної війни, яка змусила усіх нас мобілізуватися для протидії агресору, усвідомити масштаб загроз державній безпеці усередині країни.

Ефективні і злагоджені дії підрозділів контррозвідки, захисту державного суверенітету і територіальної цілісності, боротьби з тероризмом, спецпризначенців "Альфи" та інших дозволили дати рішучу відсіч потужній, цинічній і терористичній за своїми формами і методами діяльності російських спецслужб, керованих ними бойовиків і диверсантів, зрадників у національних військових формуваннях, владних та правоохоронних структурах, нівелювати кремлівські плани зі знищення української державності.

У цих умовах українська спецслужба також гідно прийняла дієвий виклик ще одного внутрішнього ворога держави - корупції, довела здатність захищати економічний, науково-технічний і оборонний потенціал держави, законні інтереси і права громадян.

Схиляю голову перед пам'яттю тих, хто віддав життя за спокій та безпеку Вітчизни. Нехай їх імена постійно нагадують про ціну нашої свободи, надихають і гуртують у боротьбі за незалежність та суверенітет України.

Сердечно бажаю вам і вашим родинам миру, добра і злагоди. Хай ваша витримка, мужність, професіоналізм і незламність духу ознаменують єдність та процвітання України.

Дякую за службу і вірність Військовій присязі.

Слава Україні!

http://www.president.gov.ua/news/vitannya-prezidenta-ukrayini-z-nagodi-24-yi-richnici-stvoren-36900

Шановні друзі!

Щиро вітаю з професійним святом — Днем Національної гвардії України.

Два роки тому було створено військове формування, яке з перших днів стало на передовому рубежі боротьби за територіальну цілісність і незалежність держави.

Ваша нова правоохоронна структура збагачується досвідом і професіоналізмом військовослужбовців, гартуючись у жорстокому та безкомпромісному протистоянні захисників Вітчизни і російських загарбників та їх найманців.

У нашій пам'яті назавжди залишаться імена кожного військовослужбовця Національної гвардії, хто віддав своє життя за незалежність України.

Український народ високо цінує внесок воїнів-гвардійців у забезпечення національної безпеки держави. Рекордний рівень довіри і поваги суспільства до Національної гвардії - результат самовідданої праці, мужності та стійкості її особового складу.

Дякую за вірність присязі, військовому та громадянському обов'язку, відданість Українському народові.

Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров'я, невичерпного оптимізму, мирного неба над головою та нових досягнень у справі служіння Батьківщині.

Слава Національній гвардії України!

Слава Україні!

http://www.president.gov.ua/news/vitannya-prezidenta-ukrayini-osobovomu-skladu-nacionalnoyi-g-36901

Президент Петро Порошенко провів зустріч з Комісаром Ради Європи з прав людини Нільсом Муйжнієксом. «Маємо використати всі можливості, включаючи направлення спеціальної місії, для контролю за ситуацією з ув'язненими українцями та запровадити інші необхідні механізми, зокрема моніторинг Росії Європейським комітетом із запобігання тортурам», - зазначив Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zvernuvsya-do-radi-yevropi-z-prohannyam-napraviti-36902

Президент Петро Порошенко взяв участь в урочистому зібранні Служби безпеки України, де привітав її особовий склад та керівництво з 24-ю річницею.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayinskij-narod-maye-za-sho-sogodni-dyakuvati-sbu-preziden-36903

Під головуванням Президента Петра Порошенко Рада національної безпеки та оборони розглянула та затвердила санкційний список проти осіб, причетних до організації судилища в Росії над Надією Савченко та іншими українськими політичними в'язнями. Глава держави підкреслив, що цей санкційний перелік - «Список Савченко-Сенцова» включає осіб, які фабрикували справи проти Олега Сенцова, Олександра Кольченка, Станіслава Клиха,а Миколи Карпюка та інших незаконно ув'язнених в Росії українців.

http://www.president.gov.ua/news/rnbo-zatverdila-sankcijnij-spisok-savchenko-sencova-36904

Президент України Петро Порошенко підписав Указ про звільнення у запас військовослужбовців, призваних під час так званої четвертої хвилі часткової мобілізації.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-ukaz-pro-demobilizaciyu-36905

Петро Порошенко високо оцінив діяльність Василя Грицака і як Голови СБУ, і як керівника Антитерористичного центру. "Це людина, яка ризикуючи життям завжди була разом з бойовими побратимами на передньому краї", - сказав Президент під час урочистого зібрання Служби безпеки України з нагоди її 24-ї річниці.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-prisvoyiv-golovi-sbu-zvannya-generala-armiyi-36906

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.