23.03.16

Світ кардинально змінився – Президент про вибухи у Брюсселі

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

На початку зустрічі з командирами Збройних Сил України середньої військової ланки управління Президент Петро Порошенко зазначив, що вранці вівторка, 22 березня, надійшла трагічна інформація із Брюсселя, де пролунало декілька вибухів у аеропорту та метро.
Петро Порошенко під час зустрічі з командирами Збройних Сил України середньої військової ланки управління наголосив, що кампанія комплектування армії контрактниками дає позитивні результати.
Глава держави наголосив, що за останні два роки українські військові здобули унікальний досвід, «на якому буде триматися вся наша оборона протягом найближчих десятиліть».
Петро Порошенко вручив нагороди військовослужбовцям за особисту мужність і високий професіоналізм у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України в зоні проведення АТО та вірність військовій присязі.
Під час зустрічей на найвищому рівні у Нормандському форматі я неодноразово піднімав питання звільнення Надії та інших українських заручників і був підтриманий іншими учасниками формату. Президент Путін тоді заявляв, що після так званого судового рішення поверне Надію Савченко Україні. Настав момент виконати цю обіцянку.
Петро Порошенко висловив співчуття та слова підтримки від імені народу України сім'ям загиблих і побажав якнайшвидшого одужання усім постраждалим у результаті терористичних актів, які сталися у вівторок у Брюсселі.
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Віце-Президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.