16.03.16

Президент підписав Указ «Про відзначення 20-ї річниці Конституції України»

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Глава держави підписав Указ №94/2016 «Про відзначення 20-ї річниці Конституції України» з метою належного відзначення в 2016 році річниці Конституції України та сприяння консолідації суспільства навколо ідеї проведення конституційної реформи.
Петро Порошенко підписав Указ про відзначення державними нагородами України 26 учасників антитерористичної операції – військовослужбовців батальйону оперативного призначення імені Героя України генерала Сергія Кульчицького Національної гвардії України.
Президент Петро Порошенко провів зустріч з Міністром закордонних справ Литовської Республіки Лінасом Лінкявічусом, яка була присвячена проблематиці врегулювання ситуації на Донбасі, а також питанням взаємодії України з Європейським Союзом.
Президент Петро Порошенко провів зустріч з делегацією Світового конгресу українців на чолі з його президентом Євгеном Чолієм.
Петро Порошенко провів зустріч з адвокатами Надії Савченко, Іллею Новіковим, Миколою Полозовим, Марком Фейгіним.
Президент Петро Порошенко підписав Указ, яким увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 4 березня "Про Концепцію розвитку сектору безпеки і оборони України".
Звертаючись до присутніх Президент підкреслив: «Я вам не називаю жодного прізвища, я не знаю хто і за ким стоїть. Впевнений в тому, що представник, якого я призначив займає абсолютно проукраїнську позицію, так як і кожен з вас. На сьогоднішній день проукраїнська позиція полягає в тому, щоб у нас до ранку було (обрано) два члени НАЗК, щоб я в Брюссель полетів з вашим протоколом. Озбройте Президента для захисту інтересів України».
Президент Петро Порошенко підписав Указ, яким увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 27 січня "Про Стратегію кібербезпеки України".
Президент Петро Порошенко під час зустрічі з представниками комісії з обрання членів Національної агенції з питань протидії корупції підписав Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей подання службовими особами декларацій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру у 2016 році".
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.