02.03.16

Президент підписав Закон щодо удосконалення захисту професійної діяльності журналістів

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Закон удосконалює законодавчу базу та усуває недоліки законодавчого регулювання питань, пов'язаних із чинним правовим механізмом забезпечення захисту професійної діяльності журналістів.
Законом України «Про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту» визначається порядок регулювання суспільних відносин у сфері визнання особи біженцем, особою, яка потребує додаткового або тимчасового захисту, втрати та позбавлення цього статусу, а також встановлення правового статусу біженців та осіб, які потребують додаткового захисту і яким надано тимчасовий захист в Україні.
Президент Петро Порошенко підписав Указ "Про відзначення державними нагородами України", яким за особисту мужність, вірність військовій присязі та професіоналізм при виконанні бойових завдань нагороджено учасників антитерористичної  операції в Донецькій та Луганській  областях.
Петро Порошенко наголосив, що Україна віддана впровадженню реформ, у тому числі й в енергетичному секторі. «Ми пройшли зиму без російського газу. Завдяки надійності наших партнерів ми не дозволили шантажувати нас, і у той же час продемонстрували ефективну взаємодію з Європейською Комісією», – наголосив Глава держави.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.