24.03.16

В Україні запущена перша ядерна установка світового значення, розроблена українськими фахівцями – Президент на зустрічі з фізиками-ядерниками у Харкові

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Під час робочої поїздки до Харківської області Петро Порошенко  відвідав Національний науковий центр «Харківський фізико-технічний інститут», де ознайомився з роботою ядерної установки в режимі комплексного випробування та проектом зі створення ядерної підкритичної установки «Джерело нейтронів».
«Суду не було. Ми не визнаємо цю позицію як справжній суд. Герой України, народний депутат України і офіцер Збройних Сил України, член Парламентської асамблеї Ради Європи Надія Савченко має бути повернена в Україну».
Глава держави наголосив, що ані Уряду, ані коаліції, ані парламенту не потрібно ховатись від відповідальності: «Кожен має робити свою роботу – парламент і коаліція свою, Уряд — свою, Президент — свою».
Президент Петро Порошенко ознайомився з програмою підготовки співробітників Національної поліції України, які нестимуть службу у Луганській та Донецькій областях, під час відвідання Харківського національного університету внутрішніх справ у рамках робочої поїздки до Харківської області.
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Генеральним секретарем Організації Об'єднаних Націй Бан Кі-муном. Глава держави закликав посилити тиск на Росію для відновлення справедливості і звільнення Надії Савченко.
Президент України Петро Порошенко відвідав Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. О. Морозова та взяв участь у передачі військової техніки бойовим частинам у ході робочої поїздки до Харківської області.
Президент України відвідав Публічне акціонерна товариство «Турбоатом», зустрівся з трудовим колективом та оглянув виробничі потужності підприємства.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.