05.10.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Президентом Республіки Білорусь Олександром Лукашенком у рамках участі в Другому форумі регіонів України та Республіки Білорусь у м. Житомирі. Під час спілкування глав держав у вузькому колі визначено порядок денний відносин двох країн.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zustrivsya-z-oleksandrom-lukashenkom-u-r-57601

Білорусь залишається для України надійним партнером, який допомагає досягти миру на українській території, а українсько-білоруський кордон є кордоном миру та співпраці. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський, виступаючи під час заключної частини Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь у м. Житомирі.

https://www.president.gov.ua/news/mi-visoko-cinuyemo-sho-ukrayinsko-biloruskij-kordon-zalishay-57605

Україні та Білорусі потрібно й надалі розвивати культурні та інформаційні зв'язки, заявив Президент Володимир Зеленський під час виступу на заключній частині Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь, що відбувся у м. Житомирі.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-ukrayini-ta-bilorusi-potribno-rozvivati-57609

У рамках Другого форуму регіонів України та Білорусі в присутності Президента України Володимира Зеленського та Президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка було підписано низку двосторонніх документів.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-bilorus-pidpisali-nizku-dokumentiv-pro-regionaln-57613

Президент Володимир Зеленський переконаний, що Білорусь є важливим торговельним партнером України, тому країни мають працювати над збільшенням взаємного товарообігу. Одним з інструментів досягнення цієї мети може бути проведення заходів на кшталт Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь, що відбувся у Житомирі.

https://www.president.gov.ua/news/tovaroobig-mizh-ukrayinoyu-ta-bilorussyu-maye-perevishiti-6-57617

Під головуванням Президента України Володимира Зеленського та Президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка делегації двох країн обговорили співпрацю у галузях сільського господарства та інфраструктури.

https://www.president.gov.ua/news/pid-golovuvannyam-prezidentiv-ukrayini-ta-bilorusi-vidbulisy-57621

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.