30.10.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський під час поїздки до Маріуполя особисто перевірив відремонтовану ділянку траси Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь, проїхавшись дорогою за кермом автомобіля.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-za-kermom-avtomobilya-pereviriv-vidremontovanu-dil-58049

Завершення війни на Донбасі можливе лише дипломатичним шляхом, а для цього Україна повинна мати сильну позицію та підтримку, наголошує Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-povinna-mati-silnu-poziciyu-ta-pidtrimku-dlya-zaver-58053

Президент України Володимир Зеленський заявив, що тільки чесна конкуренція дає змогу будувати успішну економіку, тому однакові правила гри для всіх – це пріоритет української влади.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-golovnij-prioritet-rivni-ta-yedini-pravil-58057

Україна робить усе необхідне для продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом і підтримки економічного зростання, наголосив Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-stoyit-na-porozi-ekonomichnogo-prorivu-zupinyatisya-58061

«Україна – це країна можливостей. І сьогодні вони стукають у ваші двері. Але, як кажуть, оpportunity never knocks twice. Тому не проґавте можливості, будь ласка. «Не проспіть» Україну», – закликав Президент під час виступу на форумі RE:THINK. Invest in Ukraine у Маріуполі.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zaklikav-investoriv-ne-prospati-ukrayinu-58065

У рамках інвестиційного форуму RE:THINK. Invest in Ukraine, який триває у Маріуполі Донецької області, у присутності Президента Володимира Зеленського було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Кабінетом Міністрів, ТОВ «Інтернаціональні комунікації», ПрАТ «ВФ Україна», ТОВ «Лайфселл» та ПрАТ «Київстар», що сприятиме забезпеченню якісного мобільного зв'язку та швидкісного Інтернету на всій території України.

https://www.president.gov.ua/news/nareshti-kozhen-kutochok-nashoyi-krayini-bude-pokrito-mobiln-58069

У Маріуполі Президент України Володимир Зеленський взяв участь у відкритті Центру розвитку стартапів 1991 Mariupol.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-vzyav-uchast-u-vidkritti-centru-rozvitku-58073

У Маріуполі Донецької області відкривається Проектний офіс Європейського Союзу, який реалізовуватиме дві програми: щодо децентралізації та боротьби з корупцією. Це – лише частина підтримки, яку надає ЄС східним регіонам України, заявив Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/proektnij-ofis-yes-u-mariupoli-realizovuvatime-programi-pidt-58077

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у молодіжному форумі «Кожне завтра розпочинається вже сьогодні» у Маріуполі.

https://www.president.gov.ua/news/nashij-krayini-potribna-talanovita-j-vilna-molod-prezident-p-58081

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про статус народного депутата України» та до Регламенту Верховної Ради України щодо припинення відшкодування народному депутату України витрат, пов'язаних з виконанням депутатських повноважень, у разі пропуску без поважних причин пленарних засідань Верховної Ради України або засідань комітетів Верховної Ради України» № 196-ІХ.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-pripinennya-vidshkoduvannya-n-58085

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо державного регулювання космічної діяльності» № 143-ІХ. Закон створює умови для розвитку вітчизняної космічної галузі, підвищення її інвестиційної привабливості, формування конкурентного середовища для суб'єктів космічної діяльності різних форм власності.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pidpisav-zakon-shodo-regulyuvannya-kosmichnoy-58089

Президент України Володимир Зеленський привітав ухвалення Верховною Радою у першому читанні проекту Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання статусу та соціальних гарантій окремим особам із числа учасників антитерористичної операції» (№ 2045-1) та очікує на його ухвалення в цілому.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pro-uhvalennya-verhovnoyu-radoyu-u-pershomu-chitan-58093

У рамках інвестиційного форуму RE:THINK. Invest in Ukraine у Маріуполі Президент України Володимир Зеленський зустрівся з віце-президентом  Європейського банку реконструкції та розвитку Аланом Пію. Cторони обговорили умови збереження високого рівня інвестицій в Україну та погодилися, що інвестори приходитимуть у разі стабільності, передбачуваності, а програма МВФ додасть інвестиційної впевненості.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-u-mariupoli-zustrivsya-z-vice-prezidento-58097

У Маріуполі в рамках інвестиційного форуму RE:THINK. Invest in Ukraine Президент Володимир Зеленський провів зустріч з віце-президентом Міжнародної фінансової корпорації Джорджиною Бейкер, директором Світового банку у справах Білорусі, Молдови та України Сату Кахконен і керівником регіонального представництва Міжнародної фінансової корпорації в Україні, Білорусі та Молдові Джейсоном Пеллмаром.

https://www.president.gov.ua/news/potribni-investiciyi-u-budivnictvo-novih-shkil-likaren-dorig-58101

Президент України Володимир Зеленський повідомив про створення спільно зі Світовим банком Фонду міжнародної партнерської підтримки для відновлення та майбутньої реінтеграції Донбасу. «Говорячи про майбутнє, разом з нашим партнером – Світовим банком ми запускаємо роботу Фонду міжнародної партнерської підтримки для відновлення та майбутньої реінтеграції Донбасу. Закликаємо всіх ставати частиною цього великого проекту», – сказав Глава держави під час закриття інвестиційного форуму RE:THINK. Invest in Ukraine у Маріуполі на Донеччині.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-u-mariupoli-ogolosiv-pro-zapusk-fondu-mizhnarodnoy-58105

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.