29.10.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у церемонії вшанування пам'яті загиблих у зв'язку з 75-ю річницею вигнання нацистів з України.

https://www.president.gov.ua/news/u-zvyazku-z-75-yu-richniceyu-vignannya-nacistiv-z-ukrayini-p-58009

Президент України Володимир Зеленський призначив головою Київської обласної державної адміністрації Олексія Чернишова. Відповідний указ підписано 28 жовтня.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-priznachiv-golovoyu-kiyivskoyi-oblderzha-58013

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з колективом Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) наголосив на повній підтримці антикорупційних органів у боротьбі з корупцією. «На вас дуже багато тиснули. Ми на вас не впливатимемо, але якщо хтось тисне, ви нам кажіть – тиснутимемо на них. Якщо виникатимуть проблеми – звертайтеся. При нас у вас розв'язані руки», – заявив Володимир Зеленський під час відвідання НАБУ.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-na-zustrichi-z-kolektivom-nabu-u-vas-rozvyazani-ru-58017

«Участь президентського подружжя у церемонії інтронізації є важливим етапом у наших двосторонніх відносинах. Їхній одяг також добре гармоніював з благородною атмосферою та справив на японське суспільство дуже позитивне враження про подружжя та Україну як країну», – йдеться у повідомленні японського посольства.

https://www.president.gov.ua/news/posolstvo-yaponiyi-podyakuvalo-prezidentu-ukrayini-ta-pershi-58021

Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким затвердив перші п'ять об'єктів Державного управління справами, що передаються у Фонд державного майна України для подальшої приватизації, повідомила заступник керівника Офісу Президента Юлія Ковалів.

https://www.president.gov.ua/news/obrano-pershi-pyat-obyektiv-dus-yaki-povnistyu-gotovi-do-pri-58025

В Офісі Президента України відбулося засідання робочої групи з питань добровольців – учасників бойових дій на сході України. У ньому взяли участь представники добровольчого руху, волонтери та народні депутати.

https://www.president.gov.ua/news/v-ofisi-prezidenta-obgovorili-zakonoproekt-shodo-nadannya-so-58029

Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про визнання таким, що втратив чинність, Закону України «Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації» № 145-IX, який розблоковує процес масштабної приватизації в Україні. Про це повідомила заступник керівника Офісу Президента Юлія Ковалів.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-sho-rozblokovuye-proces-masshtabnoy-58033

Під час першого інвестиційного форуму RE:THINK Invest in Ukraine під егідою Президента України, що відбудеться 29 жовтня у м. Маріуполі, Фонд державного майна презентує перелік перших об'єктів для приватизації, повідомила заступник керівника Офісу Президента Юлія Ковалів.

https://www.president.gov.ua/news/fond-derzhmajna-na-forumi-u-mariupoli-prezentuye-perelik-per-58037

Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з віце-президентом Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) Вазілом Гудаком висловив сподівання, що Україна перевершить заплановані показники економічного зростання, та запросив ЄІБ долучитися до реалізації інфраструктурних проектів.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-hochemo-zrostannya-ekonomiki-ponad-zapla-58041

В Офісі Президента України відбулася зустріч, присвячена презентації ідеї Національного альянсу волонтерів (НАВ) при Президентові України. У зустрічі взяли участь представники волонтерського руху зі всієї України, зокрема військові волонтери, волонтери, які опікуються проблемами дітей-сиріт, дітей з інвалідністю, самотніх літніх людей, освітніми та екологічними питаннями тощо.

https://www.president.gov.ua/news/v-ofisi-prezidenta-prezentuvali-ideyu-nacionalnogo-alyansu-v-58045

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.