11.10.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський підкреслив, що його основна місія на посаді Глави держави – завершення війни на Донбасі.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-moya-misiya-pripiniti-vijnu-na-donbasi-57681

Наразі ведуться переговори щодо дати зустрічі у Нормандському форматі на найвищому рівні. Німеччина та Франція найближчим часом запропонують дату саміту Росії, повідомив Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/zaraz-opracovuyetsya-data-samitu-u-normandskomu-formati-fran-57685

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що надання Україні військової допомоги з боку Сполучених Штатів було розблоковано після його зустрічі з Віце-президентом США Майком Пенсом у Варшаві, а у телефонній розмові з Президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом питання допомоги не порушувалося.

https://www.president.gov.ua/news/nadannya-ukrayini-vijskovoyi-dopomogi-z-boku-spoluchenih-sht-57689

Президент України Володимир Зеленський підтримує запровадження пільг, зокрема на житло, для учасників бойових дій на Донбасі.

https://www.president.gov.ua/news/ya-pidtrimuyu-pilgi-dlya-veteraniv-vijni-na-donbasi-preziden-57693

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що триматиме на контролі питання фінансування будівництва міжнародного аеропорту у місті Дніпрі. Відповідаючи на запитання представників ЗМІ під час прес-марафону про те, що у проекті державного бюджету на наступний рік не передбачено коштів на будівництво летовища, яке Глава держави називав пріоритетним, він зазначив, що фінальний варіант проекту держбюджету ще обговорюватиметься.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-trimatime-na-kontroli-pitannya-budivnictva-ae-57697

Під час прес-марафону Президент повідомив, що домовлено про відведення сил у трьох пунктах: Станиці Луганській, Золотому та Петрівському після дотримання семиденного режиму тиші. У Станиці Луганській режим тиші був дотриманий, тому почалося розведення військ.

https://www.president.gov.ua/news/rozvedennya-sil-mozhlive-tilki-odnochasno-u-petrivskomu-j-zo-57701

«Ми збираємо наради з правоохоронцями. У нас крайня точка зараз – 1 листопада. Щотижня, кожні два тижні ми збираємося на ці наради, де я, не впливаючи на них, запитую: де результат?» – сказав Президент під час прес-марафону.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-1-listopada-ce-kontrolna-tochka-koli-pra-57705

16 жовтня Президент України Володимир Зеленський відвідає з офіційним візитом Латвійську Республіку.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zdijsnit-oficijnij-vizit-do-latvijskoyi-57709

Президент України Володимир Зеленський заявив, що розпустить Верховну Раду, якщо у фракції партії «Слуга Народу», яка сформувала коаліцію, почнуться конфлікти.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-yaksho-narodni-deputati-vid-slugi-narodu-pochnut-y-57713

Українська сторона вже підготувала списки утримуваних громадян і готова до взаємного звільнення у будь-який час, проте російська сторона хоче обговорити це питання під час саміту у Нормандському форматі, повідомив Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-gotova-do-bud-yakih-peregovoriv-dlya-povernennya-sv-57717

Президент України Володимир Зеленський підтримує приватизацію об'єктів Державного управління справами (ДУС). Однак у процесі приватизації необхідно враховувати специфіку роботи кожного об'єкта, вважає він.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pidtrimuye-privatizaciyu-obyektiv-derzha-57721

«Не допустимо. Я готовий повністю підтримувати вас (спортсменів-паралімпійців. – Ред.) у цьому питанні», – сказав він під час прес-марафону, відповідаючи на запитання про те, що в паралімпійській спільноті з'явилася інформація про можливі зміни.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zapevniv-sho-ne-dopustit-pogirshennya-pidtrimki-pa-57725

Місцеві вибори на Донбасі можливі лише за українським законодавством, за участі Центральної виборчої комісії та українських політичних партій, а також після виведення російських військ, роззброєння незаконних збройних формувань і відновлення контролю над українсько-російським кордоном, заявив Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-poyasniv-za-yakih-umov-mozhut-vidbutisya-57729

«Із сусідами потрібно мати найкращі відносини. Завжди треба розуміти одне одного, розвивати культурні відносини, залишати в минулому наші проблеми. Тому з Польщею у нас повинні бути міцні, дуже гарні взаємини. Гадаю, вони у нас є. Але їх треба розвивати, не втрачаючи часу, зустрічатися, мати спільні проекти, спільні підприємства. Відносини завжди міцні, якщо є спільний бізнес на рівні держав», – наголосив Президент під час прес-марафону.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayini-ta-polshi-potribno-rozvivati-micni-vidnosini-prezid-57733

Одним із завдань української влади є зменшення частки доходів, яку українські родини витрачають на сплату тарифів на комунальні послуги, заявив Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayinski-rodini-mayut-vitrachati-menshe-koshtiv-na-splatu-57737

Президент України Володимир Зеленський виступає за усунення на законодавчому рівні можливості впливу бізнесменів на редакційну політику засобів масової інформації, що належать їм. Президент України висловив переконання, що зможе досягти порозуміння з власниками медіаресурсів щодо невтручання в редакційну політику.

https://www.president.gov.ua/news/vlasniki-zmi-ne-povinni-vplivati-na-redakcijnu-politiku-svoy-57741

Законопроект про легалізацію грального бізнесу дозволить створити можливості для розвитку готельного бізнесу в Україні та прибрати з вулиць незаконні гральні заклади, підкреслив Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/legalizaciya-gralnogo-biznesu-dozvolit-pobuduvati-novi-gotel-57745

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.