24.10.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Під час робочого візиту до Японії Президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентом Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA) Сінічі Кітаокою.

https://www.president.gov.ua/news/spivpracya-z-yaponskim-agentstvom-mizhnarodnogo-spivrobitnic-57973

Президент України Володимир Зеленський під час робочого візиту до Японії зустрівся з керівництвом Японської асоціації нової економіки (JANE).

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-hoche-stvoryuvati-ta-eksportuvati-it-produkt-prezid-57977

Президент України Володимир Зеленський зустрівся в Токіо з головою Палати представників (нижня палата парламенту Японії) Тадаморі Осімою та головою Палати радників (верхня палата парламенту) Акіко Санто. Президент подякував керівництву японського парламенту за підтримку територіальної цілісності та суверенітету України.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zustrivsya-v-tokio-z-kerivnictvom-parlam-57981

Президент України Володимир Зеленський у рамках робочого візиту до Японії зустрівся з керівництвом компанії Marubeni Corporation. Глава держави звернув увагу представників японської компанії на можливість інвестування в будівництво доріг в Україні.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zaprosiv-yaponsku-kompaniyu-marubeni-corporation-i-57985

Перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов представив бачення Президента Володимира Зеленського щодо необхідності внесення змін до Конституції України у частині реформи місцевого самоврядування.

https://www.president.gov.ua/news/sergij-trofimov-zakriplennya-v-konstituciyi-reformi-miscevog-57989

Під час робочого візиту Президента України до Японії перша леді Олена Зеленська відвідала Муніципальний центр здоров'я району Мінато, що опікується дітьми та їхніми родинами й забезпечує медичну та соціальну підтримку від моменту вагітності до повноліття дитини.

https://www.president.gov.ua/news/druzhina-prezidenta-olena-zelenska-vidvidala-municipalnij-ce-57993

За дорученням Глави держави керівник Офісу Президента України Андрій Богдан і його заступники Андрій Смирнов та Юлія Ковалів провели зустріч з послами країн G7. Співрозмовники обговорили пріоритети проведення економічних реформ, співпрацю з міжнародними партнерами, міжнародними фінансовими організаціями та судову реформу в Україні.

https://www.president.gov.ua/news/v-ofisi-prezidenta-vidbulasya-zustrich-z-poslami-krayin-veli-57997

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.